Nekem most gombám vagy bacim van a hüvelyemben? Miért nem múlik el?
Figyelt kérdés
tudom hülye a kérdés meg ti úgyse tudjátok rá a választ csak az a szitu nálam hogy már vagy 5.-ik alkalommal megyek nődokihoz mert NEM MÚLIK EL a folyásom.amiben gomba van,de másodjára már baci is volt benne,most akkor mi van?
párom is kapott gyógyszert,
voltam vérvételen székletvizsgálaton nem találtak gombát,szerintem bélből nem fertőződöm meg,bár igaz hogy székletvizsgálatból nem lehet kimutatni,
Én nem értem ezeket az orvosokat miért nem csinál tenyésztést? nekem kell mondani?? nem tűnik fel nekik hogy már 20.jára megyek??? mit csináljak? magándoki jobb lenne?
2011. febr. 7. 16:27
1/2 anonim válasza:
Véletlenül ne szedsz fogamzásgátlót? Mert, ha igen azonnal váltsál másikra, mert az okozza...anno én is így jártam!
2/2 A kérdező kommentje:
nem!
tampont tangát se hazsnálok hordok:SSS
2011. febr. 7. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!