ÁLLANDÓ gyuladásaim, van a hüvelyemben, és élég sokszor van folyásom, van amikor fáj a hasam, is . A napokban észre vette, vagy csip, vagy viszked, a hüvelyem, van valami megoldás erre?
Én fél évig éltem így, mindent kipróbáltam és az istennek se akart elmúlni. Eldobtam a tampont. Mióta nem használom elő se jött többet.
Nem tudom nálad mi lehet a probléma forrása, de fokozatosan rá kéne jönnöd, hogy mi okozhatja. Lehet táplálkozás miatt, higiéniás probléma, fehérnemű stb
A canesten combi sem jó mindenféle fertőzésre, pl. a bakteriális fertőzésre egyáltalán nem való, de még a gombás fertőzések között is van olyan, amire hatástalan! Igenis nőgyógyászhoz kell menni, ha panaszaid vannak, ő pedig -ha nem egyértelműek a tünetek- csináltat egy tenyésztést és annak alapján ír gyógyszert.
Amúgy, a leírásodban feltűnt valami: ha a ciklusod közepefelé van néhány napig erősebb folyásod és ilyenkor fáj a hasad, az csak a peteérésed ártalmatlan kísérőtünete. A most tapasztalt csípés, viszketés viszont valóban fertőzésre utal.
Nagyon frappánsan megírt mindent az elöttem szóló!
Annyit tennék hozzá ,hogy okozhatja a habfürdő is, fehérneműn maradt mosószer stb...
Próbálj ki valamilyen tejsavas kúpot kúraszerűen éjszakára!(pl:génia92 ,Ovulobact)
Olvasd át a betegtájékoztatókat vásárlás elött!
Sokat segíthet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!