Beragadhat a tampon?
Figyelt kérdés
Még szüz vagyok, de már nagyon idegesít a betét.Szeretném kipróbálni a tampont,de félek ha majd próbálom kihúzni anyira meglesz telve hogy nem fét átt a szüzhártyámon ahol az a lyuk van. Előfordulhat ez?2013. ápr. 13. 21:54
2/9 anonim válasza:
ilyen nem, de olyan, hogy elveszíted a madzagot, igen...Bár már 15 éve tampont használok, ilyen még nem fordult elő velem.
3/9 anonim válasza:
"de olyan, hogy elveszíted a madzagot, igen.."
ILYEN NINCS; ne irj már hülyeségeket.
4/9 anonim válasza:
Hogyne lenne! Az unokatesóm is így járt elszakadt a madzag vagy mi és mehetett a nőgyógyászhoz úgyhogy óvatosan!
5/9 anonim válasza:
Hülyeség.... ha el is szakad a madzag ,a tampon ha megtelik ki fog csúszni . Már ha elkezded préselni kintebb jön a tampon annyira,hogy kézzel meg lehessen fogni .
6/9 anonim válasza:
Hát nálam már olyan is volt,hogy szex előtt elfelejtettem,hogy bent van és nem lett semmi bajom,kihúztam utána magamnak.
Úgyhogy ne aggódj.
7/9 anonim válasza:
hát nem akarlak megijeszteni,de én is szűz vagyok és mikor először használtam nekem nagyon nehezen jött csak ki,pedig minit használtam,de ha meg van telítődve akkor ugye megvastagodik,és elég sokat szenvedtem vele...persze az is lehet hogy rossz irányba húztam,mert nem függőlegesen lefelé kell,hanem kicsit magad felé,aztán én úgy csináltam hogy nyomtam picit és kijött...de lehet hogy nálad nem lesz ezzel semmi gond,mindenkinek más a teste
8/9 anonim válasza:
Az utolso valaszolohoz hasonloan en is szuzen probalkoztam tamponnal eloszor es a kivetelt megszenvedtem. Amig szuz voltam tobbet nem hasznaltam :)
9/9 anonim válasza:
mielött felteszed a tampont kicsit rángasd meg a zsinort. Ezt épp azért kell hogyha nincs jól rögzítve akkor ne benned szakadjon el. Ha rendben van akkor ki fogod tudni húzni és nem szakad el nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!