2/13 A kérdező kommentje:
Szeretem a jófej és humoros válaszolókat!
2013. ápr. 10. 15:24
3/13 anonim válasza:
Mindkettőt, mert sajnos muszáj. De ha lehetne az első két napon csak betétet használnék, mert úgy vettem észre hogy a tampontól jobban görcsölök.
4/13 anonim válasza:
Én is mindkettőt használom, egyszerre. Sajna gyorsan átázok.
5/13 anonim válasza:
Betét.Nekem kényelmes,könnyű használni,és látom mikor kell cserélni.Meg hát a tamponról elég sok rosszat hallani.
6/13 anonim válasza:
Ki az a nagyon nemnormális aki ezeket a válaszokat is lepontozza?
7/13 anonim válasza:
betétet.kényelmesebb.
tapon meg nem olyan biztonságos bármikor átázhatsz, sok lányt ismerek akik a kettőt együtt használják,mert félnek,hogy átáznak.Én inkább csak a betétet használok.
8/13 anonim válasza:
én sem értem, hogy miért nem számít 'hasznos' válasznak egy vélemény... mert ugye mindenkinek más vált be, nem tudom hogy akkor most miért számít pl. hasznosabbnak az aki vattát használ (amivel sztem nincs baj, végülis) mint aki tampont+betét ... mindenkinek más jó! aki ezért lepontoz az elég idióta lehet
9/13 Kinga1995 válasza:
Tampont.
A betétet mindig koszosnak és undorítónak éreztem. Plusz minden lépésnél érezni, hogy van vmi a két lábad között :-S
Éjszakára viszont betétezek, nem jó ha mindig el vok dugaszolva, álmomban meg úgy sem érzem mi van ott :-D
10/13 anonim válasza:
Intimtölcsért. A betétet gusztustalannak éreztem, utáltam tocsogni a saját véremben, a tampon nagyon kiszárított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!