Minden nap használsz tisztasági betétet?
A tisdztasági betét nem az egészséges hüvelyi folyás ellen van, hanem a barnázás, pecsételő vérzésre.
És bármennyire az van ráírva, hogy légáteresztő meg minden, akkor is beőállasz tőle, és nem tesz jót a mindennapos használat.
A normális hüvelyi folyás mindenféle extra mosás nélkül kijön a bugyiból ha csak berakod a mosógépbe, így semmi baj nincs vele. A barnázást, pecsételő vérzést viszont elő kell kezelni, hogy rendesen kijöjjön, úgy mint egy foltot, így a tisztasági betét védi a bugyit attól, hogy az összekenje. De a normális hüvelyi folyástól nem kell védeni, nem csinál vele semmit.
Nekem is sok a fehérfolyásom menstruáció előtt/után és engem is nagyon idegesít. De szerintem sem túl egészséges, mert azért "szellőznöd" is kell néha, szóval én elviselem. :S
12/L
Látom nem mai kérdés de bízok abban, hogy a kérdezö és az egyes hozzászólók leszoktak azóta a napi egy betét szokásukról.
Ez irgalmatlan sok betét elhasználása egy évben, már így is mindent elönt a szemét még a nök használt p..ci cuccai is úszkáljanak mindenhol.
Vannak mosható betétek! Egyszer beruház rá az ember és megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!