Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi bajom lesz, ha egész nap...

Mi bajom lesz, ha egész nap (éjszakára nem) bennthagyom a tampont?

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 16:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

23:34-es kedves hozzászóló honnan veszi, hogy a kérdező esetleg nem tartozik abba az 5%-ba, vagy nemsokára nem fog belekerülni? Nem biztos, de előfordulhat.

Engem nem lomboztál le azzal, hogy nem a tampontól volt gombát, de remélem én se lombozlak le azzal, hogy nekem viszont igen. És lassan egy éve nem tudok kilábalni belőle. Mondhatom nagyon kellemes dolog.

2009. szept. 24. 11:53
 12/14 anonim ***** válasza:

akár beletartozhat az 5%-ba de az azonnal kifog derülni, és akkor max nemhasználja a tampont, ez ilyen egyszerű. de nemvalószínű h belefog tartozni, így használhatja a tampont, és megkönnyíti az életét.

neked pedig, aki gombával küzd sok ideje, ajánlom, hogy minden este egyél meg egy gerezd fokhagymát, vizzel, darabolva, egy időre csökkentsd a cukor és szénhidrát beviteledet, és regeneráld a bélflórádat, normaflore-ral, vagy vmi hasonlóval. fehérneműidet mosd ki magas hőfokon, és vasald is ki őket.

én ezeket csináltam, hogy teljesen megszabaduljak a gombától, és nekem bevált. ja ésha lactacydot használsz, azt cseréld le.

2009. szept. 24. 13:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen derül ki egyből. Volt itt akinek 3 év után jött elő, nekem 2 évig semmi bajom nem volt tőle.

A tanácsokat viszont nagyon köszönöm!!!

2009. szept. 24. 17:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Gyerekek! Mindenki azt dug be magának, amit akar. Bármit dugsz be, arról tudnak a testedbe menni darabkák. Ezt eddig gondolom senki nem vonja kétségbe. Sőt a bedugdosással a hüvely és a végbél baktériumait is beviszed simán.

Nézd meg, miből készül a tampon. Sokféle gyártó és gyártmány van. Egy tampon sincs, ami csak természetes anyagot tartalmazna.

Az senkinek sem érv, hogy a nőgyógyászaton kapargatnak ki, mert legenyhébb esetben hüvelygyulladást kaphatsz?

Én egy percig sem használnám, bár azzal a válaszolóval egyetértek, akinek muszáj, 3-4 óránál semmivel sem hagyja bent tovább.

2009. szept. 26. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!