Valami miatt most rengeteget menstruálok, az elmúlt 3 órában annyit, mint máskor egy nap alatt. Elég kevés szokott lenni, de most ilyen sok lett :O
Tampont nem szokta hazsnálni, nincs is itthon. Félek hogy így éjszaka nem maradok szárazon. Mit csinálhatnék?
Péntekenként még a nődokim se rendel.
Bár nem tulajdonítok nagy jelentőséget a változásnak, mert mostanában egy nagyobb csalódás miatt teljesen összevissza eszem, egész másképp mint eddig. Lehet ez az oka?
2011. okt. 20. 23:31
1/9 anonim válasza:
biztos hogy ez az oka egyébként. lelki eredetű. ha ennyire nagy mennyiségű a dolog, akkor.. nehéz tényleg megoldani hogy ne ejtsen nyomot az ágyneműn, próbáld ki a lehető leghosszabb betétet, ami csak kapható. ha az se válna be, akkor lehet hülyén hangzik, de jó megoldás, hogy kettőt raksz be. egyet feljebb egyet lejjebb a lényeg hogy azért fedésben legyenek az alsóneműdön..
2011. okt. 20. 23:45
2/9 anonim válasza:
Én tampon + betétet használok mindig mert nekem mindig ilyen erős a vérzés. Ha épp nincs akkor két betét.
2011. okt. 20. 23:57
3/9 anonim válasza:
mindenképpen tegyél magad alá egy nagy szatyrot és két törcsit! így kevesebbet kell mosni reggel. nekem mindig bevált eddig.
2011. okt. 20. 23:57
4/9 anonim válasza:
pelenka?
2011. okt. 21. 00:02
5/9 anonim válasza:
hát ha nincs otthon tampon akkor vegyél. tampon + betét, nekem sem elég csak az egyik
2011. okt. 21. 00:16
6/9 anonim válasza:
Két betét, csúsztatásos fedéssel + valamilyen alátét a lepedő fölé. És mindenképpen orvos...
2011. okt. 21. 00:27
7/9 anonim válasza:
Tampon helyett inkább próbáld ki a Tena lady betétet.
2011. okt. 21. 07:04
8/9 anonim válasza:
Tampon + betétet javaslok/használok. Ha tampont annyira nem birod, akkor vegyél éjszakai super betétet.
Vagy esetleg fel is kelhetsz éjszaka közepén tisztába rakni magad...
2011. okt. 21. 13:17
9/9 anonim válasza:
használj éjjeli betétet- jóval hosszabb mint a "rendes" betét,és többet szív magába
nekem mindig elég erős,és sokáig is tart,szóval én az első 4 éjszaka mindig ilyet használok,és nem ázik át
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!