Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba-gyanús vagyok!...

Hüvelygomba-gyanús vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy két napja furcsa folyást vettem észre, darabos, túrószerû, néha barnás színû. Enyhe viszketést tapasztaltam a nemi szervem környékén, és (a megszokotthoz képest) túl gyakori vizelést is. 17 éves vagyok, aktív szexuális életet élõ, eddig egyszer jelentkeztek ilyen tünetek, de elmúltak egy hét alatt(megfázás miatt antibiotikumokat szedtem). Igazából az lenne a kérdésem, hogy ezt honnan lehet "összeszedni", és az hogy ezt hogyan mondjam el anyukámnak? Nem annyira közeli a kapcsolatunk, igazából elég kínosan érzem magam így is, ezzel a felmerülő problémával. :( Nem tudom, hogyan közöljem vele, hogy talán nőgyógyászhoz kellene mennem. Kérlek segítsetek, hogyan fogalmazzak 'finoman' neki! köszönöm szépen előre is :)

2013. ápr. 7. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Simán csak állj elé, és mondd el, hogy szeretnél elmenni nőgyógyászhoz, mert úgy érzed, valami nem stimmel. Kérj tanácsot, hogy ő kit javasol.

Esetleg ha nem akarod neki elmondani, akkor elmehetsz egyedül is. Nincs nővéred? Esetleg ő is tudna neked segíteni.

Ne izgulj, csak egyszer kell túlesni rajta. :)

Sok sikert!

21l

2013. ápr. 7. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Magadtól is, párodtól is össze lehet szedni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__42086..

Ezt olvasd el!

A helyedben kipróbálnám a yoghurtos tampont. Olvass utána elötte, elég jókat írnak. A világért sem beszélnélek le arról, hogy elmenj nőgyógyaszhoz, azonban nemhiszem hogy azonkívül hogy megállapítja tényleg gombádvan, s felír valamit receptre tud segíteni.

2013. ápr. 8. 01:25
 3/7 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász azt is megállapítja, hogy ha gombád van, akkor pontosan melyik fajta-ugyanis többféle van-, és így a legmegfelelőbb gyógymódot tudja Neked ajánlani.
2013. ápr. 8. 06:09
 4/7 anonim ***** válasza:
24%

A Yoghurtos gombát megpróbálhatod, esetleg a Canesten combit is.

Ha nem múlik el néhány nap alatt, akkor marad az orvos.

2013. ápr. 8. 07:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Valaki tud mondani másik féle gombit? Csak olyat hallani hogy van, de neve nincs?
2013. ápr. 8. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:

"Honnan tudja, hogy a hüvelygyulladását gomba okozza?

Mellesleg csak gombából 3 féle, baktériumból és vírusszerű szervezetből 20-nál többféle okozhat fertőzést! Ezek más-más kezelést igényelnek. Történt kivizsgálás?

A canestenes ostoba tv reklámot be kellene tiltani, mert a nőket az orvoshoz menetel helyett egy 30 éves elavult gyógyszer használatára, öngyógyításra biztatják.

Mellesleg az elhanyagolt folyás méhszájsebet okozhat, ami már a méhnyakrák előszobája. A hüvelygyulladás kórokozói megbetegíthetik a húgyhólyagot, sőt akár a vesét is.

Tehát nem lehet félvállról venni!

Mielőbb menjen orvoshoz a szakszerű kezelés érdekében!

Nagyon vigyázzon a higiénére!

Üdvözlettel:

dr. Petróczi István"

A 06:09-es vagyok.

[link]

Innen van az idézet.

2013. ápr. 8. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdekes. Miért is lenne ostoba a Canestenes reklám. Nekem 3-szor volt kb. gombás fertőzésem, és mindig a Canesten Combit vettem, 3 nap alatt megoldotta tényleg. A nőgyógyászom még megelőzésre is ezt ajánlotta antibiotikum-kúra után. Azonban ez estben nem használtam, mivel nem alakult ki gomba, fölöslegesen nem akartam. Normaflore-t használtam belsőleg.
2013. ápr. 12. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!