Ez hüvelygomba lehet?
Figyelt kérdés
Holnap jutok el nőgyógyászhoz, csak érdekelne addig is, mi lehet ez. Elmentem tegnap bulizni és használtam az ottani mosdót. Ma reggel amikor fürödtem semmi baj nem volt, aztán bekentem a nagyajkaimnál aloe vera géllel, majd pár órára rá láttam a nagyajkaim közt túrós váladékot. Felnyúltam, hogy ott van-e, de semmi. Nincs szaga, viszont viszketek, ez egy másik nőgyógy. problémámból is adódhat( sajnos még nem sikerült kikezelni, pedig minden héten ott vagyok a nőgyógyásznál, holnap emiatt megyek dokihoz is)Szóval a kérdésem: ez gomba lehet, vagy csak az aloe vera gél?2013. ápr. 7. 19:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem a gél. Ha tegnap kaptál volna el gombát,ennyi idő alatt nem lenne ilyen látványos tüneted.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából este 9től volt esélye h elkapjam. És amióta kiszedtem azt a cuccot(elnézést, ezt nem lehet finomabban fogalmazni) azóta nem termelődött újra másik...
2013. ápr. 7. 20:39
3/3 A kérdező kommentje:
Valószínűleg az volt, kaptam rá gyógyszert. :)
2013. ápr. 8. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!