Ez így jó lesz? (segítség-hüvelygomba gyanú)
Sziasztok!
Szerdán jelentkezett a viszketés és a darabos fehérfolyásom. Akkoriban nagyon intenzív volt. Sajnos külföldön vagyok, így nem tudtam dokihoz menni és a 7végén nincs nyitva a gyógyszertár sem. Holnap mennék el és vennék Betadine hüvelykúpot. Mivel itthon voltam, ezért 3* zuhanyoztam és tisztasági betétet használtam. A folyásom egyre kevesebb és a viszketés is csak időnként jön elő. Viszont a szaga kb olyan, mint az élesztő-é.
A kérdésem az lenne, hogyha Betadine hüvelykúpot használok, helyre jövök?
Előre is köszi!
Nos a candida az egy élesztőgomba, szóval esélyes hogyha olyan a szaga akkor az is.
Tehát ha a Betadin megoldás a hüvelygombára, akkor velhetően megoldás lehet számodra.
Alternatívaként említeném meg a yoghurtos tampont, nagyon jókat írnak erröl a megoldásról. És még patikába sem kell menni miatta.
Illetve személy szerinte én erősen gyanakszom, hogy ha valakinek akárhol a testén/testében gomba problémája van, akkor a gyomrában is az van.
Javaslom ezt átnézésre:
Csatlakozom a yoghurtos tampont ajánlóhoz.
+betadine kúp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!