Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hasmenés, fejfájás, hányinger,...

Hasmenés, fejfájás, hányinger, láz mitől lehet?

Figyelt kérdés

Ez a második nap hogy ezek a problémáim. Tegnap csak fájt a fejem meg hányingerem volt. Na meg a láz is. Ma már a wc-t is látogatom napjában többször is.

A suliban elég sok a beteg gyerek, meg a hiányzó. Engem is úgy küldtek haza a tanárok mert látták rajtam hogy nem vagyok jól. ( Mondjuk a tanárok minden beteg vagy betegnek tűnő gyereket haza küldenek mert félnek hogy elterjed a mi sulinkban is a H1N1)

Ugye én nem kaphattam el ezt az új influenzát?? Csak mert olvastam hogy ezek is a tünetei közé tartoznak , mint amik nekem vannak....

Vagy csak egyszerűen beteg lettem??

16\\L

2009. szept. 18. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Most két választásod van:

-hétvégén sokat pihensz,sós vízben főtt krumplit eszel,inhalálsz,meleg mézes teát iszol és ha hétfőig nem leszel jobban akkor elmész háziorvoshoz.

-vagy holnap elmész ügyeletre.

2009. szept. 18. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de a H1N1-nek pont ezek a tünetei. Írták az újságban és a TV-ben is mondták, hogy ezek a tünetek:

38 fok fölé emelkedő láz, hasmenés akár napjában 10x is, hányinger/hányás, fejfájás, fáradtság, max köhögés/torokfájás..

Szerintem pihenj nagyon sokat a hétvégén és ha nem leszel jobban hétfőig ne menj suliba. Igyál rengeteg folyadékot (ne szénsavasat), gyógyteákat és folyamatosan csillapítsd a lázad. És ne menj ki a hidegre...

2009. szept. 18. 18:05
 3/9 anonim ***** válasza:
és ha elkaptad,akkor mi van?Megint megy a parasztvakítás a médiában,és mindenkinek fosik a szája,pedig ez csak egy sima influenza...Fekszel,aztán meggyógyulsz.
2009. szept. 18. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Páromnak is ezek a tünetei, volt orvosnál, aki hazaküldte gyógyszer nélkül, hogy pihenjen és igyon sok teát. Most van valami hasmenéses-lázas vírus is a levegőben. Pihenj sokat, remélem jövőhétre jobban leszel.
2009. szept. 18. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt a bajom lkb 2hete, voltam dokinál, ilyen vírus van most.

Gyomorfertőtlenítőt kaptam. És 4.napon már jobban voltam, de 1hétig nem tudtam rendesen enni.

2009. szept. 18. 18:28
 6/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat =)

amúgy nem félek a H1N1 -től, mivel ez is csak egy influenza amit nagy dobra ver a sajtó, én csak megkérdeztem hogy szerintetek ez lehet e az

2009. szept. 18. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is így voltam két hete. Péntek estétől hétfő reggelig ment a hasam, lázas voltam, hányingerem volt. Voltam orvosnál, felírt valami gyógyszert, de nem is vettem be. Nem ettem csak piritost, kekszet, ropit, reszelt almát, ilyesmit. És elmúlt magától, szerdán már normális kajákat ettem.
2009. szept. 19. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez nem H1N1 ez egyszerű bélrendszeri vírusfertőzés legtöbbször calici vírus okozza
2011. dec. 24. 19:22
 9/9 anonim válasza:
nekem most is ez a bajom! De 38 fok fölé nem megy a lázam és nem hányok...Nem tom mitől lehet!..
2013. jún. 18. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!