Hasmenés, fejfájás, hányinger, láz mitől lehet?
Ez a második nap hogy ezek a problémáim. Tegnap csak fájt a fejem meg hányingerem volt. Na meg a láz is. Ma már a wc-t is látogatom napjában többször is.
A suliban elég sok a beteg gyerek, meg a hiányzó. Engem is úgy küldtek haza a tanárok mert látták rajtam hogy nem vagyok jól. ( Mondjuk a tanárok minden beteg vagy betegnek tűnő gyereket haza küldenek mert félnek hogy elterjed a mi sulinkban is a H1N1)
Ugye én nem kaphattam el ezt az új influenzát?? Csak mert olvastam hogy ezek is a tünetei közé tartoznak , mint amik nekem vannak....
Vagy csak egyszerűen beteg lettem??
16\\L
Most két választásod van:
-hétvégén sokat pihensz,sós vízben főtt krumplit eszel,inhalálsz,meleg mézes teát iszol és ha hétfőig nem leszel jobban akkor elmész háziorvoshoz.
-vagy holnap elmész ügyeletre.
Nem akarlak elkeseríteni, de a H1N1-nek pont ezek a tünetei. Írták az újságban és a TV-ben is mondták, hogy ezek a tünetek:
38 fok fölé emelkedő láz, hasmenés akár napjában 10x is, hányinger/hányás, fejfájás, fáradtság, max köhögés/torokfájás..
Szerintem pihenj nagyon sokat a hétvégén és ha nem leszel jobban hétfőig ne menj suliba. Igyál rengeteg folyadékot (ne szénsavasat), gyógyteákat és folyamatosan csillapítsd a lázad. És ne menj ki a hidegre...
Nekem is ez volt a bajom lkb 2hete, voltam dokinál, ilyen vírus van most.
Gyomorfertőtlenítőt kaptam. És 4.napon már jobban voltam, de 1hétig nem tudtam rendesen enni.
köszönöm a válaszokat =)
amúgy nem félek a H1N1 -től, mivel ez is csak egy influenza amit nagy dobra ver a sajtó, én csak megkérdeztem hogy szerintetek ez lehet e az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!