Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelyfalsüllyedés?

Hüvelyfalsüllyedés?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hete fürdés közben a hüvelyemnél egy kis kitüremkedést vettem észre. Kicsit megijedtem de úgy voltam vele ráér megnézetni később, mert problémákat nem okoz. Múlthét óta viszont azt érzem mintha a kitüremkedés egyre nagyobb lenne és enyhe fájdalmat is érzek, ami a lábaimba sugárzik le. Nem vészes de kellemetlen. Utánaolvastam a neten és hüvelyfalsüllyedésre tippelek. Teljesen kétségbe vagyok esve, mert még csak 31 éves vagyok, gyerekem sincs (most vagyunk rajta a bébiösszehozásán), nem értem miért alakult ki ez nálam. Ezen tényleg csak műtét segíhet? Azt olvastam utána újra kialakulhat? Mostmár így kell leélnem az életem? :(
2013. márc. 20. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Talán erről van szó? Nem méhsüllyedés?

2013. márc. 20. 16:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Remélem nem. Szerintem ez a hüvelyfalam. A dokinál majd kiderül. Egyébként puha tapintású. Egy doki azt írta valahol hogy a méh az kemény nem pedig puha.
2013. márc. 20. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!