Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek felfázás ellen?

Mit tegyek felfázás ellen?

Figyelt kérdés
Felfáztam alulrol. és minden fél oraban pisilnom kel és még csip is. Mit kéne tenem hogy elmuljon. előre is köszönöm.
2009. szept. 15. 22:42
1 2
 11/14 anonim válasza:
sorry, nem árt=nem jó
2009. szept. 24. 14:03
 12/14 anonim válasza:

minden jó amit eddig írtak, de könnyen visszajöhet a baj.

Tehát: ha gyorsan kell segítség akkor melegíts vasalóval egy vékony párnát, vagy törölköződ és ülj rá, meg tedd a derekadara a hasad alsó részére amíg ki nem hül , utána ismét melegítsd fel vasalóval.

ezt kb 15x de ne legyen olyan forró hogy égesse a bőröd, csak amit éppen el tudsz viselni!

Valamint:

Tea, különösen cickafark, menta, kamilla, hársfavirág tea és víz, sok folyadék körülbelül amennyit csak meg bírsz inni, lassanként adagolva, nem kell lehúzni 1 litert mert rosszul leszel!

Ha pisilned kell és érzed hogy fáj, ne tartogasd ne félj a fájdalomtól mert csak rosszabb lesz!

Éjszakára jól bugyoláld be magad főleg a derekad ne legyen ki, esetleg húzhatsz zoknit is.

Ha nem lennél jobban olyan 2nap után akkor muszáj antibiotikum, azaz -->háziorvos.

2011. jún. 11. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Hisztis Kacsa: 2009-es a kérdés, nem baj? :)
2011. jún. 11. 22:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy beveszek 10 db 500 grammos C vitamint, beülök egy kád meleg vízbe, és közben megiszom kb. 4-6 liter vizet. Ezután már csak egy kicsit érzékeny a hólyagom és másnapra meg is gyógyul.
2011. okt. 14. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!