Mit lehet tenni felfázás ellen, felfázás gyógyítására?
Külön kell említeni a nemi életet kezdő ifjú hölgyek aktusok során szerzett hólyaggyulladását, az úgynevezett mézeshetek hólyaghurutot, mely az aktív sexuális élet következtében alakul ki..ennyi van róla a neten. De hogy mit csináljak ellene, vagy mit se, arról nem írnak sehol.
Barátommal nem minden nap tudunk ágyba bújni, mert én még tanulok, ő meg otthon dolgozik. És miután együtt voltunk pisi után csíp, meg azt érzem, hogy azonnal bepisilek. Elmegyek Wc-re aztán semmi. Pár csepp, de az fáj. Iszok gyógynövény teát. Naponta 3 csésze, mert a herbáriumos néni azt mondta úgy kell. El is múlik mindig másnapra, de ha együtt vagyok a barátommal megint előjön.
Egyszer már volt hólyaghurutom, antibiotikumot kaptam rá, de most ez már lassan egy hete így van, hogy egyik nap fáj, másik nap nem fáj..:S
És tényleg lehet azért mert lefeküdtem a barátommal?
Mit csináljak, hogy ne legyen így?
Menj el dokihoz, mert a vesédre húzódhat!
Nekem sajnos ráment és 40 fokos lázam volt.
Tenyésztés alapján antibiotikumot adnak és így lehet célzottan kezelni a bactit.
A tea csak kiegészítésnek jó!
Próbálj tőzegáfonya kapszulát szedni, vagy levet inni.
Nekem a lé jött be. Kicsit drága, de megéri!
A többi problémával kapcsolatban az urológus ill a nőgyógyász tud felvilágosítást adni.
Sajnos úgy tűnik, ilyen alkat vagy.
Még utolsó:
Az antibiotikum felborítja a hüvelyflórát, ezért azzal egy időben valami lacto baci kúpot kéne használni.
Először orvos, aztán a antibiotikum kezelés után (akár közben is lehet már)kezdj el tőzegáfonya kapszulát/tablettát szedni. Nagyon jó megelőzésre + sok vízivás (napi 2-3 liter).
És szex UTÁN menj el pisilni, hogy rögtön kitisztuljon a hólyagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!