Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek felfázás ellen?

Mit tegyek felfázás ellen?

Figyelt kérdés
Felfáztam alulrol. és minden fél oraban pisilnom kel és még csip is. Mit kéne tenem hogy elmuljon. előre is köszönöm.
2009. szept. 15. 22:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
c-vitamin, takaró, fekvés. 1 nap alatt rendbejön
2009. szept. 15. 22:43
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
20 perces, olyan forró ülőfördő, amit el bírsz viselni
2009. szept. 15. 22:44
 3/14 anonim válasza:
75%
Melegítsd magad odalenn, az sokat enyhít a fájdalmon. Én villanypárnán szoktam feküdni/ülni.
2009. szept. 15. 22:45
 4/14 A kérdező kommentje:
és kb menyiszer kel beleülni a Forro vizbe? minden nap?
2009. szept. 15. 22:47
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Vegyél be fájdalomcsillapítót, és flector port szoktam forró fürdő, kamillateás borogatás!
2009. szept. 15. 22:50
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

Nkem elég volt egy este beülni :)

reggelre minden sokkal jobb volt...

de olya forró, hogy már folyt rólama a víz 10 perc után...

azért írtam h 20, mert annál többet nem ajánlatos egyhuzamban ülni benne..

naponta többször is lehet...nem tudom leírni, de beleülni alig mertem, aztán kibírtam....nha az tett legjobbat...

előtte lévő forrónak hitt csak meleg volt ahhoz képest, nem is segített

meg vigyzázz vele ha vérnyomás gondjaid vannak...

bár úgy voltam vele, hogyinkább remegjek utána egy órát, az elmúlik, de ne csípjen már...:S meg ne fájjon ez

2009. szept. 15. 22:55
 7/14 anonim ***** válasza:
nekem sajna sokszor van benne részem,de a meleg fürdő nem biztos hogy segít mert van olyan eset hogy tovább terjed a baci pont a meleg hatására:canesten kenőcs a csípés ellen és napi minimum 3liter folyadék hogy a veséd áttisztuljon ha nem múlik akkor orvoshoz kell fordulni mert lehet hogy nem felfázás az ok hanem teljesen más,a kenőcs 1000ft-ból kivan.
2009. szept. 15. 23:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagy kád meleg vízbe önts bele 1kg sima sót, majd ha feloldódott ülj bele a sós vízbe kb. 20-30 percig. Ez öli a bacikat. Én is kb 1-2 hete szenvedtem felfázásban, kaptam rá gyógyszert, illetve sokat segített a sós fürdő is!
2009. szept. 16. 12:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Jaj ez talán a legrosszebb föleg ha hiába csinálod amiket irnak.Nekem ha erős felfázásom van sajnos semmi nemsegit csak a kamilla tea rengeteg és az orvos által felirt cifran tabi és az tuti:)Jobbulást:)
2009. szept. 16. 14:41
 10/14 anonim válasza:

a felfázással nem árt szórakozni mert rámehet a petefészkedre, és ismerek olyat akinek emiatt nem lehet gyereke

(mellékesen megjegyzem: kiváncsi leszek majd 10-15 év múlva azokra a bátor tinilányokra akik télen is kilátszó derékkal, hassal mászkálnak -10 fokban mert úgy menőbbnek érzik magukat hogy hány százalékának lesz gyereke ha így folytatja)

2009. szept. 24. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!