Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi hasznal felfazas ellen?

Mi hasznal felfazas ellen?

Figyelt kérdés

Elegge felvagyok fazva, ezt ma ereztem. Holnap meg irany dolgozni es probalom bujni a netet, meg veszem az ulofurdoket, hogy remelve valamit szunnek a panaszok.

Ui: vettem be gyogyszert is, es keszitem a krumplit is, mivel azt olvastam hogy jo pakolaskent.

Ti mit csinaltok ilyen helyzetben???

2010. jún. 30. 21:34
 1/8 anonim válasza:

Én kamilla teát iszom.Napi 3x

Meg az interneten találtam egy olyan kínai módszert,hogy egy tepsibe sót kell rakni,és jól felmelegíteni.

Beülni egy kényelmes fotelbe,zoknit húzni a lábra és a meleg só fölé rakni a lábaidat,ha már bírod,bele is teheted.

És egy pokróccal tekerd jól körbe a lábadat.

Ezt naponta többször kell ismételni.

Én múlt héten estem át egy felfázáson.És kipróbáltam.

Úgy 4-5 nap,mire teljesen elmúlt.

A kínai hiedelem szerint a meleg kihúzza a gyulladást a testből.

2010. jún. 30. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
én beszedem az antibiotikumot és vedelem a cickafarkfű ill. kamillateákat 3-4 l/ nap ;) ...+ szedhetsz mellé Urogint vagy hasonlót, de antigyogyó nélkül csak a vesédet veszélyeztetik a bacik
2010. jún. 30. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
ja és még egy tanács, ha nem akarod kipróbálni a nyilvánosan bepisilést, akkor holnap elmész orvoshoz ;)
2010. jún. 30. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Sós forró fürdő. Inni cickafarkfüvet érdemes. Nekem mindig használ.
2010. júl. 1. 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:
És nagyon sok folyadék.
2010. júl. 1. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:

A cickafarkfű tényleg jó, de nemcsak inni, hanem ülőfürdőként is. Sőt, én kamillás-cickafarkosat szoktam csinálni, sokat enyhít a tüneteken. Viszont nekem mindig kell Monural nevű antibiotikum, egyadagos por is mellé. Az 1-2 óra alatt rendbetesz, (értsd: görcsösen fájós, égető, véres, gennyes vizelet helyett normális lesz minden). Hátránya: dokival kell felíratni, és sokszor hiánycikk a patikákban, nem lehet seholsem kapni hónapokig.

Ezért a megelőzésre kell a hangsúlyt fektetni szerintem. Szex után mindig pisilni kell menni, és a tőzegáfonya kapszulát javaslom. Nekem ugyanis bevált, viszont mikor 1-2 hónapig nem szedtem, vissza is tért a felfázásom:(. Tehát biztos vagyok benne, hogy engem ez szokott megvédeni. Én olyat szedek, ami 60 db-os, napi 3x1-et javasol adagolásként, de én csak 2-t szoktam bevenni takarékosságból, és így is működik szerencsére. Így 2000 Ft egy hónapra az ára. Nekem megér ennyit.

Remélem, aki rákeres itt gyiken a kérdésre, ezzel tudok neki segíteni!

2011. júl. 24. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
5000 gr C vitamin+ 4-6 liter víz
2011. okt. 14. 09:16
 8/8 anonim válasza:
100%

Megelözes:

Vorosafonya tabletta minden nap! Sex elott es utan mosakodni es pisilni! Sokat inni mindig hogy ne csak kinyomd a nem letezo pisit hanem tenyleg legyen mit kipisilni. A wcre Mindig ulj le! Ha nem ulsz le, a holyagbol nem tud kiurulni rendesen a vizelet es mindig egy pici bent marad, ami aztana a bajt okozza. Termeszetes vizekben csak ugy pisilj h nem melyen a vizben. Pisiles vegen a Hugycsonyilas mindig egyet visszahuz, es ha az a vizben akkor azt a vizet huzza vissza. Neha teafaoljat csepektethetsz a bugyidba vagy a betetre - bakteriumolo fertotlenito hatasu.

Ha mar megvan a baj, akkor az itt felsoroltak igen hatekonyak, de ha tobb napig baj van tenyleg jobb orvoshoz fordulni es antibiotikumot szedni. De figyelem! Az antibiotikum kinyirja a hüvelyflorat es a gyomrot! Szoval a gyomorra jo ha az antibiotikumot valami tejkeszitmennyel veszed be pl: joghurt, kefir. A huvelyflorat pedig erositeni kell tejsav keszitmenyekkel. Ne hasznaljatok intim mosakodot, csak sima viz vagy normal phs szappan. De fontos a tejsav! Tabletta vagy irrigator, stb

Remel segitek, en ezeket hosszu evek utan tudtam vegre meg egy dokibacsitol.. Addig a dokik csak annyit mondtak: a nok velejaroja..

2012. aug. 26. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!