Tudtok nekem mesélni ciki sztorikat menzesszel kapcsban?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 13:29
1/8 anonim válasza:
Házibuli+nem várt menszesz+fehér szoknya= Eredmény kilogikázható
2/8 A kérdező kommentje:
Ù szegény ! Köszi a sztorit!
2013. márc. 17. 13:53
3/8 anonim válasza:
Velem szerencsérte nem történt komolyabb cikis dolog, de amugy mért érdekel ez? vagy hogy jut eszedbe ez a kérdés?
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor neked szerencséd van ! Ùgy jut eszembe h akkor vigyázni kell ! Am te hány éves vagy ? Am normálisan kerdeztem :/
2013. márc. 17. 15:31
5/8 anonim válasza:
29vagyok! én is normálisan kérdeztem csak mert nekem eszembe nem jutna ilyen kérdés. Amugy kisebb dolog midnnekinél van, kisebb átázás kellemetlenség ilyesmi de komoly velem nem volt. Max annyi amikor a nyaralás első reggelén felkeltem és akkor jött meg és kicsit összekente a lepedőt igy sikálhattam.
6/8 anonim válasza:
Általános iskolában történt. Órán ültem, és úgy átáztam, hogy véres lett a szék. Épp vége volt az órának, kicsengettek, én meg próbáltam a széken ülve megvárni, míg a nagy tömeg lelép a teremből. Letöröltem a széket, a derekamra meg rákötöttem a pulcsimat. Úgy néztem ki, mint egy zacigyerek, pláne hogy úgy szorítottam össze a lábaimat menet közben, mintha pisilni kellett volna. Így mentem haza. Azóta mindig megnézem a széket ha felállok, mikor épp megvan...:)
7/8 anonim válasza:
Augusztusban történt.Egy két napos tanfolyamon vettem részt,de előtte egy nappal megjött a második menzeszem.Mivel az első gyenge volt(ezért elég kicsi betétet is használtam)gondoltam,3 óra múlva elég cserélni.Tévedtem,úgyhogy átázás lett a vége.Gyorsan rákötöttem a kardigánomat a derekamra,úgyhogy szerintem nem vette észre senki.
8/8 anonim válasza:
Aikido (nemzetközi) edzőtábor, fehér nadrág rajtam, edzés közben csutkára átáztam. Kb 2 tenyérnyi folt, így képzeld el. Egyetlen egy pasi sem szólt, pedig így edzettem velük kb 1 órán keresztül.. A dolgot tetézte, hogy a nadrágot az egyik sráctól kaptam kölcsön, mert az enyém a második nap szétment. Délután a szálláson kb 1 órán keresztül próbáltuk a gatyát foltmentesíteni, sikertelenül... azt hittem a képem szakad le....:( Nem értettem, hogy edzés alatt miért kérdezik főleg az arabok azt, hogy "is everything ok?". Kérdezni kérdezgettek, de egy büdös szóval nem szóltak, hogy szaladjak a mosdóba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!