Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A szárnyas betétnél átöltözésn...

A szárnyas betétnél átöltözésnél nektek is látszanak a szárnyak? Tesi órán átöltözésnél nem ciki:S?

Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 13:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
Akinek ez ciki, annak az is ciki, hogy lánynak született. Ez a világ legtermészetesebb dolga!
2013. márc. 4. 13:33
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
mért lenne ciki? A többiek is menstruálnak. A másik meg hogyha rendesen rá van ragasztva nem látszik.
2013. márc. 4. 14:04
 3/12 böbcsike válasza:
58%
így van ! a fiúk szoktak érte cikizni de ha nő vagy ugyan olyan természetes mint az étkezés :) az lenne ciki ha mindig ezen szoronganál
2013. márc. 4. 14:29
 4/12 anonim ***** válasza:
58%

Úúbasszus...pont ma voltam vele tesin és ötletem se volt hogy öltözzek átxd

Valahogy diszkréten akartam de szerintem eléggé feltűnő volt hogy nem tudtam mit csináljak:/...:D

2013. márc. 4. 14:43
 5/12 anonim ***** válasza:
30%
Hát igen ciki, de másnak is ciki amikor ő van hasonló helyzetben.
2013. márc. 4. 15:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,igazatok van:)
2013. márc. 4. 16:35
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Én is láttam már 1-2 lánynál hogy betétje van... nem gáz a dolog! Lányöltőzőben lányok vagyunk, természetes dolog!
2013. márc. 4. 16:43
 8/12 anonim ***** válasza:

ki nem szarja le hogy látszanak a szárnyak? annyira gáz dolog hogy valaki menstruál? ennyi erővel az is ciki.

sőt,nálunk még direkt úgy öltöznek egyesek hogy látszódjon a szárny.. persze ez már más tészta.

2013. márc. 4. 17:07
 9/12 Kinga1995 ***** válasza:
85%

Hát én már évek óta tamponozok, de általánosban pl, amikor még betéteztem, nekem mondjuk az elsők között jött meg, de nem tartottam cikinek, talán az elején egy kicsit, de éppen nagyobb lányok öltöztek előttünk, közülük is volt egy vagy kettő bugyijában betét, ahogy lehajoltak,látszottak az a szárnyak, na akkor megnyugodtam. :-D Senki nem cikizett ki, mert betét volt a bugyimban.

Van, aki középsuliban sem tamponozik (50-50 kb, ki mit használ), nekik is rendszeresen látszik a szárny, még így 17-18-19 évesen is. Mindig van egy-két "betétes" az öltözőben. Kit érdekel? Ma éppen nekem van meg, jövő héten neked lesz :-)

2013. márc. 4. 17:15
 10/12 anonim ***** válasza:
én is kerültem már ilyen szituba, nem éreztem kellemetlenek cikinek, de azért furáltam..:S meg kell szokni, az ilyen helyzetet is.
2013. márc. 5. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!