Ciki tampont venni a dm-ben vagy rossmannban?
Figyelt kérdés
ti soha nem éreztétek cikinek? vagy ha tampont akartál venni, nem volt olyan hogy direkt hozzá vettél még valamit?2013. jan. 25. 16:11
1/11 anonim válasza:
Dehogy is tök természetes dolog :) meg az eladó pont leszarja h mit veszel az a lényeg neki h fizetsz! Am én elöbb vennék ott mint akár az interspárba
2/11 anonim válasza:
amikor elkezdtem menstruálni akkor néha volt ilyen, de amikor muszáj betétet/tampont venni akkor pont nem ezzel foglalkozom.
3/11 anonim válasza:
Nem ciki.
Sőt,óvszert és tampont venni egyszerre sem az :)
(sőt,volt hogy párom férfiként vett óvszert és tampont:))
4/11 anonim válasza:
Csak ha pasi vagy..xD Am semmi gáz nincsen benne:) az eladót rohadtul nem érdekli, a vevőknek meg semmi közük hozzá. Meg gondolom te se azt nézed, hogy ki mit vesz.:D
5/11 anonim válasza:
Miért lenne ciki férfiként?
Munkából hazafele utba esett bementem venni tampont volt hogy óvszert is sosem kérdezték meg minek az nekem
6/11 anonim válasza:
igen, azok amúgyis csak díszek, hisz senki nem vesz, nagyon ciki
7/11 anonim válasza:
Miért lenne ciki?Múltkor álltam sorban a dm-ben,és a mögöttem lévő csak egy doboz tampont vett.Természetes dolog,és hidd el,tényleg senkit nem érdekel,hogy te mit veszel.
8/11 anonim válasza:
az a ciki, hogy tampont használsz!!!
9/11 anonim válasza:
Ezek szerint ciki, hogy lány vagy???
10/11 anonim válasza:
Kinek mi köze hozzá hogy mit veszel?akkor wc-papírt is gáz lenne venni,pedig azt is használja mindenki. Azt aláírom mondjuk, hogy egy doboz óvszerrel nem biztos sorban állnék a tescóban...:) tuti akkor jönne ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!