Csajok! Ti suliba hogy cseréltek tampont? Es hogy huzzátok ki mikor erősen megvan es ne legyen minden csupa vér?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 14:06
1/12 anonim válasza:
Ahogy otthon.Otthon se koszolok össze semmit.
2/12 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy wc-papírt veszek a kezembe, egyik felével fogom a tampon zsinórját, a másik kezemet meg magam alá tartom, úgy, hogy benne van a papír további része. A tenyerembe (amin van a papír) húzom a tampont és már csomagolom is.
Itthon is így szoktam kivenni, soha nem volt még semmi véres mellettem.
3/12 anonim válasza:
Mindig viszek kis kézfertőtlenítőt, amit a drogériákban lehet venni, előtte jól bedörzsölöm vele a kezem. Aztán miközben húzom ki, próbálok a wc fölé guggolni, ha esetleg csöpögne, oda csöppenjen, a másik kezemmel meg mindig teszek alá sok zsepit vagy wc papírt, és ,,arra" húzom ki a tampont, így legtöbbször ha nagyon megvan, akkor oda folyik ki. Aztán jól megtörlöm zsepivel a kezem, ha véres lett, hogy amíg elmegyek a csaphoz, ne lássa meg más. Ott jól kezet mosok, végül kézfertőtlenítés.
4/12 anonim válasza:
Előtte megmosod a kezed.
Fogsz egy zsepit, azzal húzod ki.
Nedves törlőkendő is jó szolgálatot tehet.
És utána is megmosod a kezed.
5/12 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. jan. 23. 16:31
6/12 female_superiority válasza:
Kábé, ahogy elmondták (munkahelyen). Ha meg nem vagyok benne biztos, milyen körülmények közé készülök, marad a jó öreg betét. :-)
31/N
7/12 anonim válasza:
Ha félsz, hogy elcsöppen valami, akkor egy adag wc-papírral emeld fel a wc-ülőkét és úgy húzd ki, hogy a wc felett állsz. A tampont húzod, közben egy másik adag wc-papírt magad alá tartasz és abba esik a tampon. Összebugyolálod és már ki is tudod dobni. Szerintem ennyi. :)
8/12 anonim válasza:
segítsetek nekem is! még nemvagyok rutinos tamponhasználó, most kezdtem el. azt szeretném kérdezni, hogy amikor nem otthon vagytok, hogyan helyezitek fel? mert én itthon úgy szoktam, hogy felteszem az egyik lábam a wc ülőkére és úgy könnyen becsúszik, de ez ugyebár máshol nem nagyon működik és nem akarom, hogy fájjon..:) + én még csak minit használhatok, de az a mai napon már 2 óra alatt megtelt, ez normális? azthallottam, hogy az sem jó ha túl gyakran cserélgetjük
9/12 anonim válasza:
Utolsó, ha nem tudod feltenni a wc-re a lábadat, akkor térdhajlítással terpessz és fújd ki a levegőt, amikor betezsed a tampont. Ilyenkor kicsit elengednek az izmok és nem fáj annyira. A mini sajnos hamar meg fog telni, nem tudsz vele mit csinálni. Amint lehet, válts normálra, az elég lesz ehhez a vérzéshez.
10/12 anonim válasza:
köszönöm:) és még azt is meg szeretném kérdezni, hogy meddig kell benyomni? az ujjnak teljesen el kell tűnnie? csak mert én annyira nem tudom felnyomni, viszont nem szoktam érezni, hogy bennem van, ma reggel viszont úgy éreztem, h egy ideig jó helyen volt, aztán mintha elkezdett volna kicsúszni.. ezt csak beképzelem/túlparázom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!