Hányszor cseréltek egy nap tampont?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 17:43
2/10 anonim válasza:
Az első három nap ébredés után csere, utána 4 óránként. Az utolsó két nap 6-8 óránként, ahogy érzem, hogy telik.
De felkelés után és lefekvés előtt mindig, akkor is, ha előtte 2-3 órával volt csere. Most kiszámolgattam, így az első napokban 5-ször, később 3 vagy 4-szer.
3/10 anonim válasza:
A vérzés erősségétől függ.Egy nap kb. 5-6 alkalommal.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
#1 lányokat kérdeztem -.-"
2013. jan. 1. 18:54
5/10 A kérdező kommentje:
jöhetnek még válaszok!
2013. jan. 1. 19:10
6/10 anonim válasza:
Az erősebb napokon 3-4 óránként, 5-6*, gyengébb napokon 6-8 óránként, így 3-4*.
7/10 anonim válasza:
Napközben 4-6 óránként, meg lefekvéskor, felkeléskor.
8/10 anonim válasza:
első napokon 2-3 óránként (amikor jóval erősebb a vérzés), utána 5-6, 7-8 a vége felé, utolsó nap nem is használok tampont, annyira kevés (nekem hét napig szokott meglenni)
9/10 anonim válasza:
Én teléstől függetlenül min. 4 óránként, mert tovább nem szeretem ha bent marad. Éjszakára sosem használok tampont.
10/10 anonim válasza:
Ne használj tampont. Nagyon nem egészséges. Tönkreteszi a hüvelyhámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!