A nővérem mindig mondja, hogy ő azt el nem tudja viselni, ha szőrös, és ciki, de mivel borotválja, nem távolítódik el az egész szőr, szóval az meg szúr úgy, már próbáltam. Amúgy meg amíg nincs barátom, addig minek? Most tényleg olyan gáz ez?
2013. febr. 9. 14:48
1/6 anonim válasza:
Miért gáz?
Én szőrtelenítem, mert jó magam sem szeretem, ha odalent szőrös. És nem másnak a kedvéért, hanem a sajátomért. Kevésbé izzadok odalent, nem lóg itt-ott ki a fehérneműből, szóval nekem így a jobb.
De akinek pedig úgy kényelmes, hogy ott van szőr, hát akkor neki úgy a jó. Nincs ebben semmi ciki.
Majd ha úgy érzed, hogy szeretnél ott szőrteleníteni, akkor szőrteleníts. Amíg neked is jó, addig meg hagyd rá a nővéredre.
2013. febr. 9. 14:54
2/6 anonim válasza:
Nem baj, az lenne baj ha nem nône, viszont most az a "divat". Amíg nincs barátod nem muszály borotváld ha nem akarod.
2013. febr. 9. 14:54
3/6 anonim válasza:
Sztem nem gáz. Ember mindenki ! jó nyilván azért 4-5 centis már sok :D de egy centi még elmegy sztem....ha fölé megy kis hajvágóval szedd le :D 18F
2013. febr. 9. 14:56
4/6 anonim válasza:
Dehogy ciki! A szőrös punci nem egyenlő az ápolatlan puncival!
2013. febr. 9. 14:59
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt..
Az orvosok szerint is egészségtelen.
Egy hülye divat, amit sikerült elterjeszteni, mintha minden férfi pedofil lenne és a gyerekek puncijára bukna.
Ne borotváld semmiképpen, ha mindenképpen szeretnéd majd később, akkor ollóval vágd rövidre, úgy nem terjeszted a szemölcsöket sem esetleg és nem kellene gyakran járnod a nőgyógyászhoz...
2013. febr. 9. 15:23
6/6 anonim válasza:
a szőrtelenítés egy hülye divat? szerintem te vagy az ha ezt annak gondolod a szőr ott lent főleg gusztustalan és nem higiénikus mivel tetvet is elkaphatsz ha dzsungel puncid van és nyáron bikiniben elég gusztustalan ha kilóg a nagy szőröd egyszer alergiás lettem egy dezodorra és nem borotválhattam ahónaljam és ameddig szőrös volt sokkal jobban izzadtam és büdösebb volt szóval sokat számít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!