Jövő héten megyek nőgyógyászhoz. Ciki ha szőrös ott alul?
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 12:34
1/13 anonim válasza:
a nőgyógyász nem azt nézni, hogy kinek milyen a fazonja.
2/13 A kérdező kommentje:
Igen,ezzel tisztában vagyok,csak most megyek először,és ilyeneken (is) gondolkozok...
2009. júl. 26. 12:42
3/13 anonim válasza:
A kérdéseiden gondolkozz amikre választ akarsz tudni.
4/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Én soha nem borotválom le azért, mert nőgyógyászhoz megyek és a dokit sem látom elképedve. Cikinek inkább azt nevezném, ha valaki nem ápolt, büdös, stb.
5/13 anonim válasza:
Hát attól függ mennyi idős vagy, de gondolom fiatal, ha még most mész először. Én mikor először mentem 16 éves koromban, szőrös volt, gondoltam magamban engem nem érdekel. Aztán mikor le kellett vetkőzni, picit szégyelltem magam :S Bár tudtam ,hogy az orvost nem érdekli. Én cikinek éreztem dzsungellel ott széttenni a lábam :D Azóta mindig megcsinálom amikor megyek :)
De ez személyfüggő. Ha szűz vagy akkor szerintem nem muszáj leborotválnod teljesen, max kicsit megrövidíteni. De te tudod, ahogy érzed ;)
6/13 anonim válasza:
A nőgyógyásznak teljesen mindegy. sőt általában a dokik a teljes borotválás ellen vannak, egészségügyi okokból. a szeméremszőrzet eredetileg védőfunkciót lát el ugyanis.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,a második hozzászólót meg nem értem,minek kellett ideírnia,ha nem volt semmi értelmes hozzászólása.Csak az idődet pazarlod.
Nme lehet,hogy fiú vagy?
2009. júl. 26. 14:39
8/13 anonim válasza:
Szia! Őszintén szólva én cikisnek érzem. Persze, hogy a doki nem azt nézi, de azért szerintem elég kínos érzés dzsungellal megjelenni. Én el se tudnám képzelni.
9/13 anonim válasza:
Én mindig leborotválom, ha nőgyógyászhoz megyek, mégiscsak nők vagyunk, szeretünk még ott is jól kinézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!