Kínos nőgyógyászhoz szőrös ágyékkal elmenni? Hány éves kortól ajánlott?
A méhészek XD ez nagyon jó :'D Sírok a nevetéstől XD
Bocs,hogy eltértem a tárgytól...
Teljesen mindegy az orvost nem érdekli,hogy szőrös vagy nem...
Az orvos nem azt nézi, hogy szőrös-e vagy sem, hanem azt, hogy minden rendben van-e.
Nem a szőrtől függ, hogy igényes-e valaki.
15/L
Úgy biza ! 20 éve még nem nagyon volt borotvált punci ! . . . Ehhh, de szép idők voltak ! . . . Én ha nőgyógyász lennék, biztos nem zavarna. . . . Mellesleg tényleg védő szerepe van, ráadásul a feromon-terítésben is szerepe van, éspedig az által, hogy megtartja azokat, s lassan bocsátja a környezetébea feromon-molekulákat, ezáltal biztosítja a folyamatos csáb-erőt. Ez a férfinál hosszasabb izgalmi állapotot eredményez, továbbá segítheti azt a párválasztásban, mert mint tudjuk, a "szerelem első szaglásra" sokkal mélyebb tud lenni, mint az "első látásra" típusúak, s míg az előzőek hosszú és kiegyensúlyozott párkapcsolatok alapja lehet, addig az utóbbiak kevésbé híresek e téren. Tehát biológiailag értelemben káros leborotválni.
Ja ! . . . És szerintem, sokkal szebb is. (De ez magánvélemény.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!