Hány éves kortól ajánlott nőgyógyászhoz járni? És milyen gyakran kell? kb évente?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 20:45
1/5 anonim válasza:
sztem a szexuális élet megkezdése után.évente rákszűrés,és ha vmi bajod van akkor.
2/5 anonim válasza:
szerintem olyan 16-17 évesen nem árt elmenni.
3/5 anonim válasza:
hm..nemi élet megkezdése előtt vagy ha valami gebasz van
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszoka! És mit javasoltok magán vagy sztk-s nőgyógyász?
2010. aug. 15. 21:00
5/5 anonim válasza:
Általánosságban a magánnőgyógyászok jobban foglalkoznak a beteggel, hisz nekik érdekük, hogy máskor is oda menj. De SZTK-ban is lehet lelkiismeretes és nagyon jó orvosokat találni. Szerintem kérdezd meg a nő ismerőseidet, hogy tudnak-e ajánlani vkit.
Amúgy szerintem ha nem vagy tisztában a fogamzásgátlással, vagy tabit akarsz íratni, akkor nemi élet megkezdése előtt, ha nincs ilyen "gondod", akkor elég utána, évente legalább egyszer. Plusz, ha vmi gondod van, akkor bármilyen életkorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!