Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves kortól ajánlott...

Hány éves kortól ajánlott nőgyógyászhoz járni? És milyen gyakran kell? kb évente?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
sztem a szexuális élet megkezdése után.évente rákszűrés,és ha vmi bajod van akkor.
2010. aug. 15. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem olyan 16-17 évesen nem árt elmenni.
2010. aug. 15. 20:48
 3/5 anonim válasza:
50%
hm..nemi élet megkezdése előtt vagy ha valami gebasz van
2010. aug. 15. 20:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszoka! És mit javasoltok magán vagy sztk-s nőgyógyász?
2010. aug. 15. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Általánosságban a magánnőgyógyászok jobban foglalkoznak a beteggel, hisz nekik érdekük, hogy máskor is oda menj. De SZTK-ban is lehet lelkiismeretes és nagyon jó orvosokat találni. Szerintem kérdezd meg a nő ismerőseidet, hogy tudnak-e ajánlani vkit.

Amúgy szerintem ha nem vagy tisztában a fogamzásgátlással, vagy tabit akarsz íratni, akkor nemi élet megkezdése előtt, ha nincs ilyen "gondod", akkor elég utána, évente legalább egyszer. Plusz, ha vmi gondod van, akkor bármilyen életkorban.

2010. aug. 15. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!