Ha megyek nőgyógyászhoz, akkor nem gáz, ha szőrös odalent?
Nem teljesen, mert nagyobb részét borotválom, de egy részén szőrös, és én cikinek érzem, hogy így elmenjek, de anyu nagyon erőlteti...
14/L
Miért lenne ciki? Alapból nem értem, hogy 14 évesen mégis mi a szent szarért kellene borotválni. Az a szőr nem véletlen van ott. Védelmet nyújt és a szellőzést is biztosítja.
Amíg nem élsz nemi életet, felesleges leszedned.
a nőgyógyász látott már ezerfélét, szőröset és nem szőröset is, 14 évesét és 60 évesét is. gondolhatod, utóbbi nem hiszem, hogy szőrtelenített. :)
szóval egyáltalán nem gáz.
az egyetlen dolog, hogy ha szeretsz szoknyát hordani, akkor mehetsz abban, elég csak felhúzni, nem kell levetni a gatyát.
Köszönöm a válaszokat, akkor nagyjából már megnyugodtam.:)
Csak félek, hogy mit csinál a nőgyógyász majd velem.
Én se borotválom, eddig egy pasi se kifogásolta:))
És nem is szeretném borotválni, nem akarok úgy kinézni, mint 12 éves koromban. Alapból olyan kislányos maradtam, a mellem se nagyon nőtt meg, legalább ez nőies rajtam. Szerintem marha kényelmetlen lenne mindig borotválni. Eszem ágában sincs. A párom megőrül értem így is.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!