Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jövő héten megyek nőgyógyászho...

Jövő héten megyek nőgyógyászhoz. Ciki ha szőrös ott alul?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 12:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,túl vagyok rajta!
2009. júl. 29. 10:54
 12/13 anonim válasza:
68%
Én nem CSAK akkor ha nődokihoz megyek, hanem minden 2. max 3. nap. Nekem így kényelmes,illetve így érzem leghigiénikusabbnak is. Régen valóban védő funkciója volt a szőrzetnek, de az akkor volt, ma pedig ma van. Régen ha azt vesszük az egész testet szőr borította vastagon, szintén védő funkció miatt:)
2009. aug. 2. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem értelek titeket!A dzsungel és a meztelencsiga közt nincs átmenet??? Én csak egy kisebb szőrt hagyok meg, hogy mégse legyek teljesen csupasz, de így is teljesen higiénikus. Két gyerekem van, rengetegszer voltam már nőgyógyásznál, és tudom, hogy sokan nincsenek csupaszra borotválva. Ez csak a tizenéveseknél divat, mint ahogy sokminden más is.
2009. aug. 5. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!