Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hízás okozta mellnövekedés...

A hízás okozta mellnövekedés is fájdalommal jár?

Figyelt kérdés

Eddig rosszul ettem, nagyon vékony voltam, melleim alig voltak, pedig 14-15 évesen jó nagyra megnőttek, csak sajnos a fogyástól elfogytak azok is.

Most sikerült normálisan enni nagy nehezen (nincs étvágyam, ha nem figyelek rá külön, egész nap nem eszek), 3 hét alatt híztam is 4 kilót, de a melleim mintha terhes lennék úgy nőnek.

Fájnak, és feszülnek is.

Kezdenek olyanok lenni mint régen.

Lehet hogy a sok vitaminnak is köze lehet hozzá amiket az étvágyam miatt szedek?

A terhesség egyébként nem valószínű.

Tapasztaltatok hasonlót? Ez ugye normális hogy egy picit fáj?

20/L

2013. márc. 16. 00:52
 1/4 anonim válasza:
Igen ez általában normális de minnél többet hízol/fogysz annál kisebb/nagyobb lesz.És igen a vitaminnak is köze lehet hozzá de segítene az hogyha leírnád mit eszel mert így nehéz megmondani.
2013. márc. 16. 21:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Eddig semmi táplálót nem ettem. Gyors kaja egy nagyon kevés, meg zacskós tészta, leves, hasonlók.

Mostanában rendeződött ez életem, és már normálisabban eszek.

Reggelizni még mindig nem tudok, de kakaót szoktam inni, hogy ne legyen üres a gyomrom. Szoktam itthon csirkét sütni, és salátát csinálok hozzá. Kb. ez minden ebédem, vacsorára meg valami tészta, vagy zöldséges rizs.

Béres cseppet iszom minden nap, e mellé Vas, C vitamin, D vitamin, Kalcium, Magnézium.

2013. márc. 17. 18:45
 3/4 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ugyan egy évet kések a válasszal, de miután gondolom nálad is visszatérő a hízás-fogyás probléma, így csak megírom. Ugyanezen megyek keresztül én is kb 2 évente. Nekem sajnos a rengeteg stressz, és felesleges stressz okozza a nehezen evést, de emiatt gyakran kerülök én is ugyanabba a cipőbe, mint Te. Tapasztalataimból mondom, érdemes valami bevált praktikát találni és naplóba jegyezni, mert valószínűleg később is lesznek ilyen gondjaid. A melled vissza fog nőni, ne aggódj. Most én is épp ugyanebben a fázisban tartok. Nekem nagyon rendes háziorvosom van. Amikor mindössze 43-44 kilóra sikerül lefogynom (48-ról) akkor fel szokott nekem írni egy bizonyos étrend kiegészítő tápszert, aminek a neve NUTRIDRINK. Tej alapú, sűrű folyékony tépszer, amit főleg a rákos betegeknek szoktak kiírni, mert ott tapasztalhatóak nagyon nagy fogyások, amiket gyorsan kell megállítani, de miután nálam is elég nagy a súlynövekedés, nekem is kiírja. Fehérjét, vitaminokat tartalmaz többnyire. Napi 4-5 doboz akár egy egész napos kalóriabevitelt is fedez. természetesen kiegészítő táplálékként szoktam inni, tehát amit tudok mellette eszek. Így fogy el napi 2-3 doboz. Ettől a tápszertől 2-3 hónap alatt szépen vissza tudod hízni az elvesztett kilóidat, mert a fogyást rögtön megállítja, és a vitamin, fehérje, zsír újra elraktározódhat a szervezetedben, ergo nem a tartalékaidat éled fel, így a melled is vissza nő viszonylag hamar. Remélem ,tudtam segíteni :)
2014. nov. 29. 23:49
 4/4 anonim válasza:
Előző vagyok, javítanom kell magamat. Súlynövekedés helyett súlycsökkenést akartam írni. :D
2014. nov. 29. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!