A hízás okozta mellnövekedés is fájdalommal jár?
Eddig rosszul ettem, nagyon vékony voltam, melleim alig voltak, pedig 14-15 évesen jó nagyra megnőttek, csak sajnos a fogyástól elfogytak azok is.
Most sikerült normálisan enni nagy nehezen (nincs étvágyam, ha nem figyelek rá külön, egész nap nem eszek), 3 hét alatt híztam is 4 kilót, de a melleim mintha terhes lennék úgy nőnek.
Fájnak, és feszülnek is.
Kezdenek olyanok lenni mint régen.
Lehet hogy a sok vitaminnak is köze lehet hozzá amiket az étvágyam miatt szedek?
A terhesség egyébként nem valószínű.
Tapasztaltatok hasonlót? Ez ugye normális hogy egy picit fáj?
20/L
Eddig semmi táplálót nem ettem. Gyors kaja egy nagyon kevés, meg zacskós tészta, leves, hasonlók.
Mostanában rendeződött ez életem, és már normálisabban eszek.
Reggelizni még mindig nem tudok, de kakaót szoktam inni, hogy ne legyen üres a gyomrom. Szoktam itthon csirkét sütni, és salátát csinálok hozzá. Kb. ez minden ebédem, vacsorára meg valami tészta, vagy zöldséges rizs.
Béres cseppet iszom minden nap, e mellé Vas, C vitamin, D vitamin, Kalcium, Magnézium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!