Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lindynette 20-nak az egyik legelterjedtebb és alapvető mellékhatása a mellnövekedés és hízás?
Tudom, hogy mindegyik nő másképp reagál a tabikra. Nekem ezt írta fel az orvos, de én Yadine v Yasminelle-t akartám, bár remélem tudja a dolgát az orvos.
Mivel a legtöbb nő azt írja, hogy hízott, stb., nyugtassatok meg, hogy nem mindegyik...Ismertek olyat, aki nem hízott ettől a tabitól, hanem pont mástól?
+Még egy kérdés: Ha esetleg vmi olyan mellékhatást észlelek a Lindynette 20-nál, amire azt mondom, hogy "oké, ebből elég" és nem akarom tovább szedni, akkor akár akkor is abbahagyhatom?Azért kérdem mivel a nődokimhoz időpontot kérni az kész katasztrófa(két hetek)?
Köszönöm a választ!
Hát, nekem a barátnőm 8 éve szedi a tablettát, semmi baja nincs vele, semmi mellékhatás. A Lindy20-at azért írják fel többnyire mindenkinek elsőre, mert abban a legkevesebb a hormontartalom.
Én most kezdem a második levelet és hízásra hajlamos vagyok, de eddig fogytam 2 kilót. az a lényeg, hogy figyelj arra, hogy mit eszel, meg mozogj. mondjuk én ezt eddig is csináltam. Semmi mellékhatást nem tapasztalok.
Én a lindynettről nem tudok neked semmit mondani, csak a yadineról. Elég sok kizáró tényezője van, nem tudom, hogy te beleesel-e egyikbe is. De rajtam semmilyen mellékhatása nem ütközött ki és már az első naptól védelmet nyújt. Nagyon megbízható, ha előírás szerint szeded. Én már 4 éve használom.
A szedését a tablettáknak akkor hagyod abba, amikor jónak látod. Akkor az orvossal beszélsz, és felír neked valami mást. Sajnos nekem is órákat kell várnom a nődokira, csak azért, hogy 2 percig bent legyek (amíg felírja a gyógyszert..). Ezzel mindenki így van :/
Köszönöm csajok ;)
Szóval akkor ha odafigyelek az evésre és mozgok, akkor 5kg-nál többet nem hízhatok, remélem...
Azt hittem, hogy a mellnövekedés más tabiknál nagyon nincs, de most megnyugtattatok. Köszi, esetleg várom a többi hozzásólásokat ;)
Lindy: +10 kg, 2 méret mellnövekedés, ragyák, puffadás, hányinger, hasfájás, állandó mellfájdalom, 1 nappal rövidebb mensi immáron hasfájdalmak nélkül, viszont fejfájással. A 10 kg meg úgy jött rám, hogy sokkal többet mozogtam, mint a gyogyi előtt, mégis 5 hónap alatt így elhíztam.
Yasminelle: a 2-re csökkent mensi napok száma visszanőtt az eredeti 3-ra, hatalmas ragyák a képemen, puffadás, hányinger, hasfájás, állandó mellfájdalom, de legalább nem híztam tovább, viszont leadni sem tudom.
ABBAHAGYNI csakis a teljes levél után. A levelet félbehagyni nem szabad, csak trombózis veszély esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!