Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Yasmin fog. Gatlo tablettarol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yasmin fog. Gatlo tablettarol tapasztalatok hizas mellnovekedes?

Figyelt kérdés
szombaton lesz 1 hete hogy szedem eddig meg semmi valtozas..nalatok mikor jelentkezett hizas esetleg mellnovekedes vagy mas ? :-s mennyit hiztatok es mennyit nott a melletek?
2011. márc. 31. 05:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Tényleg leírom utoljára a hülyéknek is, ennyi minimális hormontól nem lesz hízás, főleg nem mellnövekedés..A hízás nem ettől van, hanem ha mellé társul pajzsmirigy gond is, az ilyenkor hatványozottan jelentkezik, de egyébként nem.

Nincs mellnövekedés sem, ha gyógyszer nem tartalmaz vízhajtót, ezt lehet érezni.

2011. márc. 31. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szedtem ezt a fogamzásgátlót.Jó drága és semmit nem ér!
2011. márc. 31. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:

szija!

Én a gracieltől híztam,majd váltottam yasminelle-re és elkezdtem visszafogyni!Plusz én már vagy 7éve szedek fogamzásgátlót,többfélét szedtem már tapasztalat van elég.

A yasminelle volt az egyetlen amitől elkezdett nőni a mellem.Így 23 évesen ez elég furcsa,kicsit rosszul éreztem magam,hisz már beletörődtem,hogy nekem mindig rondák és kicsik maradnak a melleim.És tessék,22 évesen kezdtem el ezt szedni és 1 méret plusz 1kosárbeli mérettel nagyobbak,állatira látványos.A diétám alatt sem lett kisebb a mellem,szóval nekem bevált a yasminelle.

(a graciel óta viszony ekcémás vagyok,szóval azt sajnos kezelnem kell és ez megmaradt).

2011. márc. 31. 13:02
 4/6 A kérdező kommentje:
kedves 2. hogy erted hogy nem er semmit?...amugy romaniaban lakom nem tudom itt a neve siman yasmin :-s
2011. márc. 31. 13:34
 5/6 A kérdező kommentje:
elso..en csak kerdeztem :) nem kell leharapni a fejem :)
2011. márc. 31. 13:35
 6/6 A kérdező kommentje:
es kedves 3. nagyon szepen koszonom ..nalam az 1 ok a fog.gatlas 2. mellnovekedes ami persze nem ojan fontos paromnak jo igyis de azert jo lenne ha picit nagyobbak lennenek:)
2011. márc. 31. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!