Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha helyrerakják a hormonrendsz...

Ha helyrerakják a hormonrendszerem, elveszítem a személyiségem?

Figyelt kérdés

Világéletemben férfias tulajdonságokkal rendelkeztem. Például a szerelem és a szex számomra két teljesen külön dolog, vagy hogy nem vagyok túl érzelmes, inkább logikusan látom a világot.

Nemrég pco-t diagnosztizáltak és elkezdtek kezelni. Az még hagyján, hogy alig múlt el az előző, már megint menstruálok (előtte évi 1-2 alkalommal volt csak), de újabban érzékeny és hisztis lettem, hihetetlen. Olyanokon megbántódom, ha például a párom megnéz egy jó csajt. Régebben nem volt ilyen, együtt néztük hogy milyen jó a melle. Vagy ha nem úgy szól hozzám. Nőnapra szegfűt kaptam tőle, és rosszul esett, mert miért nem rózsát?

Komolyan a falra tudnék mászni magamtól. Nem tudok másra gondolni, csak hogy a hormonok miatt lehet ez. De most akkor már ilyen leszek? Borzasztó, hogy mennyire más ember lettem. Más is találkozott ilyennel? Így maradt vagy a kezelés után esetleg visszaáll? Hiányzik a régi személyiségem :(

2013. márc. 11. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kezelés után visszaáll, nekem nemrég borult fel az egész, mostanában vizsgálnak, és egész nap bőgnek, meg aludnék pfff.
2013. márc. 11. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Mégis mivel kezelnek?
2013. márc. 11. 16:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális. Most olyan állapotban vagy, mintha kamaszodnál. Néhány év, és elmúlik.
2013. márc. 11. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!