Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valakinek megjött a menstruáci...

Valakinek megjött a menstruációja nőnapon?

Figyelt kérdés
tök mindegy hogy első vagy már évek óta van,a lényeg hogy pont úgy hozta a természetanya hogy nőnapon jöjjön! :)

2013. márc. 9. 14:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Fogjuk rá. :)
2013. márc. 9. 14:08
 2/14 A kérdező kommentje:

:D

csak érdekelt hogy van olyan kislány,akinek épp nőnapon jött meg először vagy olyan,akinek évek óta megvan és pont aznap.

(nekem nem,de épp megvan,szal nem tartozom ebbe a kategóriába :)

2013. márc. 9. 15:25
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekem két nappal a megjövetel előtt egy pici barnás vér szokott jönni, de ez csak egy kis foltnyi.

Ez megjött tegnap. Tehát végülis ráfoghatjuk. :)

De valójában majd holnap fog megjönni.

2013. márc. 9. 15:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha statisztikailag vesszük, akkor minden 30. nőnek megjött tegnap. Persze a fogamzóképes korú nők közül.

És ha azt vesszük, hogy átlagban 5 napig tart a menzesz, akkor 30 nőből 5 a menstruációja valahanyadik (1-5-ig) napján járt tegnap. Tehát minden 6. nőnek épp megvolt.

2013. márc. 9. 15:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

És kb. mondhatjuk, hogy annyi lánynak jött meg tegnap az első menstruációja, ahányan születnek átlagban egy nap.

Hiszen a megszületett lányoknak egy nap majd megjön úgyis.

Nyilván mindenkinek máskor, de ha itt is egy átlagot veszünk, annyinak jön meg egy nap során, ahány lánygyerek születik.

2013. márc. 9. 15:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Azt hiszem évente úgy 80 ezren szoktak érettségizni, most tekintsünk el attól, hogy egyesek nem érték meg ezt a kort, vagy valami miatt nem érettségiznek soha életükben.

Tehát van 40 000 lány/év.

Ez osztva 365-tel, kerekítve 110.

Kb. 110 csajszinak jött meg tegnap életében először Mo.-on. :D

2013. márc. 9. 15:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem viszont pont nőnapon múlt el!!!!
2013. márc. 9. 15:55
 8/14 A kérdező kommentje:

azta #3.! :DD

ez durva! persze a 110 csak átlag lehet,de ha már Mo. teljes lakosságát nézzük,akkor is érdekes :)

annak a kb 110 lánynak grat és azoknak is akiknek ma vagy csak ezután fog megjönni(úgy értem hogy a dolog már folyamatban van,mégha nem is tudnak róla!) :))

2013. márc. 9. 16:48
 9/14 anonim ***** válasza:
nekem ma:D kislány vagyok de nem ez volt az első
2013. márc. 9. 18:21
 10/14 Kinga1995 ***** válasza:
Nem, de születésnapomon jött már meg :-D
2013. márc. 9. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!