Valakinek megjött a menstruációja nőnapon?
:D
csak érdekelt hogy van olyan kislány,akinek épp nőnapon jött meg először vagy olyan,akinek évek óta megvan és pont aznap.
(nekem nem,de épp megvan,szal nem tartozom ebbe a kategóriába :)
Nekem két nappal a megjövetel előtt egy pici barnás vér szokott jönni, de ez csak egy kis foltnyi.
Ez megjött tegnap. Tehát végülis ráfoghatjuk. :)
De valójában majd holnap fog megjönni.
Amúgy ha statisztikailag vesszük, akkor minden 30. nőnek megjött tegnap. Persze a fogamzóképes korú nők közül.
És ha azt vesszük, hogy átlagban 5 napig tart a menzesz, akkor 30 nőből 5 a menstruációja valahanyadik (1-5-ig) napján járt tegnap. Tehát minden 6. nőnek épp megvolt.
És kb. mondhatjuk, hogy annyi lánynak jött meg tegnap az első menstruációja, ahányan születnek átlagban egy nap.
Hiszen a megszületett lányoknak egy nap majd megjön úgyis.
Nyilván mindenkinek máskor, de ha itt is egy átlagot veszünk, annyinak jön meg egy nap során, ahány lánygyerek születik.
Azt hiszem évente úgy 80 ezren szoktak érettségizni, most tekintsünk el attól, hogy egyesek nem érték meg ezt a kort, vagy valami miatt nem érettségiznek soha életükben.
Tehát van 40 000 lány/év.
Ez osztva 365-tel, kerekítve 110.
Kb. 110 csajszinak jött meg tegnap életében először Mo.-on. :D
azta #3.! :DD
ez durva! persze a 110 csak átlag lehet,de ha már Mo. teljes lakosságát nézzük,akkor is érdekes :)
annak a kb 110 lánynak grat és azoknak is akiknek ma vagy csak ezután fog megjönni(úgy értem hogy a dolog már folyamatban van,mégha nem is tudnak róla!) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!