Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az gond ha 16 eves korig nem...

Az gond ha 16 eves korig nem jon meg a menstruacioja valakinek?

Figyelt kérdés
ugy ertem hogy egy lanynak
2013. jan. 7. 13:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Tényleg? Lánynak??? Na nem mondod... -_- Istenem...
2013. jan. 7. 13:23
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

Első: paraszt, és ne szólongass hülyeségekért, mert a pokolban égsz tovább...

Általában ilyenkor már megvan, érdemes egy nőgyógyászt felkeresni, mégis csak jobban tudja.

2013. jan. 7. 13:26
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Az mi beszólás, te se vagy kispályás xD
2013. jan. 7. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
16 év az a korhatár amíg meg kell jönnie az első menstruációnak. Ha addig ez nem történik meg, érdemes orvoshoz menni, mert lehet hormonális oka, vagy más rendellenesség!
2013. jan. 7. 13:27
 5/11 anonim ***** válasza:
30%

Nem gond. Későn értő típus, van ilyen.

16 után van gáz, ha még nincs menzesz, ekkor elmégy egy nődokihoz (feltétlenül!!!), megvizsgál és kapsz egy hormoninjekciót (vagy kúrát belőle) és meghozza. Ennyi. Csak semmi para!

2013. jan. 7. 13:28
 6/11 anonim ***** válasza:
30%
Ugye? valamit valamiért!
2013. jan. 7. 13:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Vagy igen, vagy nem. Olyankor kell elmenni orvoshoz, hogy ez kiderüljön. Lehet, hogy szimplán későn érő típus vki, és később megjön. De lehet szervi vagy hormonális probléma, amit kezelni kell.

De az hülyeség, hogy mindenkinek szurit adnak, hogy megjöjjön, mert az, hogy mit kapsz, erősen függ attól, hogy miért nem jött meg...

2013. jan. 7. 14:28
 8/11 anonim ***** válasza:

magadra érted kérdező? mert a helyedben én már elmentem volna 14 évesen! egy ismerős is elment,nem volt semmi baja. sőt,pont akkor volt peteérése,amikor a dokinál volt és megjött neki 2 héttel utána :DD ó szerencsés volt.

ha még nem vagy 16,akkor nem baj,akár az utolsó pillanatban is megjöhet(amikor nem számítasz rá!). ha viszont már betöltötted pár hónapja a 16-ot és még mindig nincs előjele(pl. barna folyás,krémes folyás,nyúlós folyás,hasfájás,mellfeszülés,súlygyarapodás),akkor orvos!!

mell és folyásod mióta van? az is közrejátszik :)

2013. jan. 7. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:
ez most a határeset. ha 17 éves korodig nem jön meg, akkor el kellene menned orvoshoz.
2013. jan. 7. 18:54
 10/11 A kérdező kommentje:
en nem tudom ki kerdezte de mar nalam jelentkeztek ezek a tunetek de a menzeszem meg nincs meg es orvoshoz felek menni mert rosz dolgokat hallotam rola
2013. jan. 9. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!