Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elég kínos a kérdés, lányok...

Elég kínos a kérdés, lányok válaszát várom. Miért "fertőződök el" gyakran odalent?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és minden nap mosdok normálisan, higénikus vagyok, ennek ellenére kb. 2-3 havonta egyszer tuti,hogy előjön nálam a hüvelygomba. Tavaly óta van így, akkor voltam is nőgyógyásznál, felírt nekem Canestent. Az jó is volt, most is használom, de nem értem, hogy miért jön elő ilyen gyakran?! Van más velem egykorúnak ilyen problémája? Kicsit félek:(
2013. márc. 7. 21:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem nőgyógyász ajánlotta és bevált, hogy használjak yoghurtos tampont.
2013. márc. 8. 08:05
 12/20 anonim ***** válasza:
A cukormennyiségen mindenképp érdemes csökkenteni, meg elvégezni egy candida-tesztet. Keress egy gondos természetgyógyászt, aki kikúrál!
2013. márc. 8. 10:05
 13/20 anonim ***** válasza:
40%
Joghurtos-fokhagymás tampon nekem segített fél évnyi szenvedés után, azóta egyszer sem jött elő (1,5 éve)
2013. márc. 8. 14:18
 14/20 anonim ***** válasza:

Joghurtos-fokhagymás tamponnal semmiképp ne kísérletezz, többet árthat, mint használ, még akkor is, ha vannak, akiknek bevált (nekik nyilván nem krónikus fertőzésük volt).

Mindenképp orvoshoz kéne menni, (olyanhoz, aki nem intéz el egy canestennel, hanem hosszabb ideig figyelemmel kíséri az állapotodat), mert ha gyakran előjön, egyáltalán nem biztos, hogy csak gomba, kevert fertőzés is lehet. Mosakodáshoz használj teafaolajos készítményt, de ne vidd túlzásba. A joghurtot, fokhagymát inkább edd, de azt bátran, és nyírfacukrot használj, az nem táplálja a gombát. A probiotikus kúpok viszont biztos, hogy nem ártanak, szerintem a vagilact a legjobb. Nagyon jó még a boraxos glicerin, olcsó és könnyen beszerezhető, de végleges megoldást önmagában az sem jelent.

2013. márc. 8. 15:19
 15/20 anonim ***** válasza:

De igen, krónikus fertőzésem volt, fél évig szenvedtem vele, millió dokinál jártam. Ráadásul magánorvosoknál. Hiába írtak fel bármit, semmitől sem múlt el, végső elkeseredettségemben próbáltam ki és azóta soha semmilyen fertőzésem, gombám nem volt.

Pedig gombára is hajlamos vagyok, fiatalon sokszor volt.

2013. márc. 8. 15:41
 16/20 anonim ***** válasza:
emberek! a 13. leírta tapasztalatát, erre ti 0-ra lepontozzátok?? Eszeteknél vagytok?
2013. márc. 8. 16:03
 17/20 anonim ***** válasza:
6%

Hagyd, gyógyszerlobbi elvakította az agyukat.

Használják csak a drága hüvelykrémet, antibiotikumokat, Canestent, aztán majd csodálkoznak, ha rezisztens törzset kapnak el.

Ő bajuk, nem az enyém.

2013. márc. 8. 16:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Az eszetekbe se jut, hogy akik lepontozták, saját tapasztalatra alapozva tették?
2013. márc. 8. 16:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy próbálták. Az ilyenek emberek elvből elítélik ezeket a dolgokat, miért most tennének másképp?

Hogy néznének, ha egy nőgyógyász ajánlaná nekik.. :)) Csak mert nekem is az ajánlotta.

2013. márc. 8. 16:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a gondom.

1.kevesebb cukor és tejtermék

2.esténként bugyi nélkül alvás

3.nem tanga, bugyi

4.ha törlöd magad akkor mindig töröld magad szárazra és nagyon figyelj rá, hogy hátrafelé töröld

5.mikor megvan ha betétezel ha tamponozol, mindkét esetben sűrűn cseréld

6.ne törölközővel töröld fürdés után, a legegyszerűbb wc papírral

7.igyál almaecetet naponta (2 és fél decibe egy kiskanál), ezt a nőgyógyászom mondta.

2013. márc. 8. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!