Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha nincs tipikus szép jó, fiú arcom? Lányok válaszát várom
Figyelt kérdés
Titeket mennyire zavar ha a férfinek nincs tipikus jó fiú arca? Az a bajom hogy néha megijednek tőlem a lányok, elég férfias arcom van és ilyen " rossz fiús " mellé társul hogy kopasz vagyok, és nagy darab...2013. febr. 17. 13:26
1/8 anonim válasza:
láttam már nagydarab kopasz állatokat jó nőkkel, úgyhogy nincs mitől tartanod :D
2/8 anonim válasza:
növeszd meg a hajad vagy hordj parókát és már nem is lesz aktuális a kérdésed...
3/8 anonim válasza:
Nekem még a férfi ismerőseim is azt mondják hogy sötét sikátorban megilyednének tőlem.Sokféle csaj van valamelyiknek bejön a marcona kinézet valamelyik meg sírva azt hiszi hogy az alvilág jött el érte.Voltak már jó meg jobb tapasztalataim :)
4/8 anonim válasza:
én nem bírom a kisfiús arcú pasikat,nem gyerekkel akarok lenni vagy csajjal hanem férfival
5/8 anonim válasza:
Nekem a rosszfiús kinézet tetszik, ellenben utálom a nagy darab és kopasz pasikat..:D De az arcodon csak egy plasztikai sebésszel fogsz tudni változtatni, szóval itt dől dugába a kérdésed értelme. Valakinek te tetszel, nyugi! :)
6/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom eddig nekem nem volt pozítív dolog belőle...Sokszor van hogy leszólítanék egy lányt de kb félek attól hogy mit hinne
2013. febr. 17. 13:35
7/8 anonim válasza:
Én néha rá is játszom.Pedig tök nyugott ember vagyok kis fekete humorral.A humor a lényeg azt vettem észre.Ha leszólitok valakit és megtudom nevettetni pár perc alatt akkor elfelejti azt az arckifejezést hogy a másik bukszáját akarom :D
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar. Szerintem ne tartson vissza az ismerkedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!