Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Leginkább lányok válaszát várnám.

Figyelt kérdés

Egy cikkben olvastam:

"Bár egyik nő se mondja Neked soha, biztos lehetsz,

- a péniszed méretének igen is van jelentősége

Csak a masszív, 18-23 cm-es méretű hímvessző teszi lehetővé egy férfinak, hogy egy nőt teljesen kielégítsen, és megadja neki azt az orgazmust, melyről majd a barátnőinek mesél. Kis hímvessző nem képes egyszerre teljes izgalmat előidézni - lehetsz remek szerető, de megfelelő méretű pénisz nélkül nem fogod tudni kihasználni teljes egészében a lehetőségeidet. "

Ez volt az első bekezdés. Ez egy tablettás cikk igazábol, ha érdekel valakit elküldöm a linket levélben.

Lányok ti mit gondoltok erröl? Ti is igy gondoljátok?

Kort is irjatok ha kérhetem.

2013. jan. 11. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést?
2013. jan. 11. 18:44
 2/11 A kérdező kommentje:
1x tettem fel csak törölték mert linket is beletettem a kérdésbe.
2013. jan. 11. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, a helyedben én először utánaolvasnék az átlagos női hüvely hosszának, s csak utána próbálnám megsaccolni a szöveg valóságalapját.
2013. jan. 11. 18:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Utána olvastam. Alapállapotban 10 centi körül van, izgalmi állapotban kitágul mégjobban. Én a ti véleményetekre vagyok kiváncsi, mit gondoltok erről a bekezdésröl.
2013. jan. 11. 18:50
 5/11 anonim ***** válasza:

LOL :D Nekem az a "masszív, 18-23 cm-es méret hímvessző" bizony komoly fájdalmakat okozna, és mivel nem vagyok egy mazochista alkat, kétlem, hogy attól mennék el :D

Ez amúgy is hülyeség. Oké, persze, egy kis vékonyka, alig ujjnyi vastagságú kis ceruzácskával nemigen érez a nő semmit, de azért nem jelenti azt, hogy csak a legnagyobb és legmasszívabb péniszekkel tud a nő olyat élvezni, hogy hú.

Az én páromnak, bár nem kicsi, de azért nem is ekkora bazi méretei vannak, és mégis olyan orgazmust tud okozni, amiről barátoknak, barátnőknek, mindenkinek mesélek, akivel szóba kerül a téma. És határozottan nincs meg 18-23 cm-es masszív pénisze.

Szerintem a cikk hülyeség. Azok jönnek ezzel a méret-dumával, akik bénák az ágyban, és erre fogják, hogy mert "kicsi". Vannak biztos olyanok, akiknek ez a méret még okés, meg miegyéb, hiszen a nők is ugyanúgy különböznek a hüvelyméretekben, mint a férfiak a péniszméretekben, de a nagy átlag igenis az átlagosat szereti. Én nem hiszem, hogy egy lóf.sz méretű pénisszel bármit is tudnék kezdeni, inkább egy átlagos, 14-17 cm-es, mozgékony hímtagot választanék, ha lehetne.

20/l

2013. jan. 11. 18:51
 6/11 anonim ***** válasza:
A "tágul" és a "megnyúlik" között nem érzékelsz különbséget?
2013. jan. 11. 18:55
 7/11 anonim ***** válasza:

én eddig csak 15 és 16 centis péniszű pasikkal voltam és mindegyik el tudott élveztetni.

szóval nem minden a hosszúság és nem minden nő képtelen elmenni ha nem lóval van

2013. jan. 11. 18:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Biologiailag el kellene tudni menni 14-17 cmtöl, nem csak a 18+ tol.:d
2013. jan. 11. 19:01
 9/11 anonim ***** válasza:
A párom 18 centivel rendelkezik, és ha nagyon "belemelegszünk" akkor igen nagy fájdalmat tud okozni ez a méret, legalábbis nekem. Biztos van olyan akinek a 20+ jön be, de én el se tudnám képzelni.
2013. jan. 11. 19:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem a méret a lényeg,hanem a technika. :)
2013. ápr. 30. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!