Pici cici probléma?!
Valószínü,hogy ilyen marad.
Nálunk is mindenkinek nagy melle van.Kivéve engem.Igaz jóval vékonyabb vagyok tölük.
Növéremnek nagy a melle,de akkora kuffer van mellé ami nekem biztosan nem kellene.Beleférnék 3x . :)
Barátkozz meg vele.Aki szeretni fog,az a kis mellelm is szeretni fog.Addíg pedig push up melltartó jó nagy szivaccsal. :)
"de azért tudom, hogy Ő is jobban örülne nagyobb ciciknek"
És? Te meg jobban örülnél, ha kék szeme lenne barna helyett. Vagy barna haja fekete helyett. Vagy kicsit izmosabb lenne a teste. Kisebb lenne a hasa. Nagyobb lenne a farka stb.
A szerelemnek pont az a lényege, hogy bár látjuk a másik "hibáit" nem érdekelnek. Nincs tökéletes ember. Tök felesleges ilyen idióta dolgon rágódni. Sokkal idegesítőbb, ha vki lépten-nyomon panaszkodik vmi miatt, mint maga a panaszkodás tárgya.
Ne nagyon reménykedj bár elvileg a női cici 21 éves korig nő és addig nyeri el a végleges formáját... örülj neki h pici legalább nem fognak lógni ;)
egy nagymellű lány :/ :D
Hupsz, a vege lemaradt :D
Szoval szerintem ne add fel, taplalkozz egeszsegesen, mozogj rendszeresen, es probald jol erezni magad a borodben, az a legfontosabb! Pozitiv hozzaallassal hatha bevonzod a jot. (en is hulye dumanak hittem, de egy probat megert, es tadaaa)
Ja, es a popira legy buszke :D azzal mindig tudsz kompenzalni ;)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!