Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cici probléma? Az a helyzet hogy . (lent)
Az a helyzet hogy a két cicikém között legalább 1 méret különbség van, és bár eddig nem zavart most már kissé igen .Amúgy A kosár vagyok eleve .Szóval valami fejlődési rendellenesség lehet mert látványosan eltérnek .
Megműttessem ?
Támogatná a tb ?
Úgy idegenkedem a szilikontól !!:(:(
De így meg khöm -aszimmetrikus ,nem kissé.(bár formályuk szép szeretem őket :))
Help!
??
(24 l,már nem fog nőni :S)
Egy dolog biztos: a TB ezt nem támogatja.
A többit viszont magaddal kell lerendezned. Ha már van párod, aki így is elfogad, akkor szerintem felesleges a műtét.
(U.i.: formáJuk)
óóó valóban!!! :): formájuk ,köszi :):)
Képet nem tennék ha nem gond de adok kisebb támpontot: pici bimbó ,szép udvar ,tenyérnyi méret ,majdnem hófehér bőr.Szép álló forma(nem lógó ,nem hegyes, inkább hetyke):)Vékony alkatú is vagyok szóval arányos lenne -csak ne lenne ez a méret különbség a kettő között.
Párom szeret, és elfogadja, de mikor mondtam neki hogy felmerült bennem,belelkesült :S meg is haragudtam rá. Nekem nem tetszenének a szilikon csajok ,én sem vagyok az a kategória .CSak zavar más megoldást meg nem tudok .
"Szoptatáskor még mindkettőnek a mérete változni fog."
Ez nem azt jelenti hogy most azonnal szülni kell
Hagyd a fenébe és ugorj a pasid nyakába ,mert ilyen! :)
A herék sem egy formák. F30
"A herék sem egy formák. F30"
Lehet, de a heréidet nem bámulják naponta több százan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!