Van okom a félelemre?
Figyelt kérdés
Véletlenül kimartam az anyajegyem. A vállamnál már napok óta kijött egy pár pattanás amiket elkezdtem kaparászni. Ma tükörbe álltam és végre megnéztem hogy még megvannak e, aztán láttam egy nagyobb barnásabbat, megnyomtam mert nem tudtam hogy most pattanás e vagy anyajegy. De szerintem anyajegy lehet. Sötétebb barnás lett és hirtelen tükörbe nézek egyből kiszúrom és régen nem emlékszem h ilyen lett volna, és ha nagyon közelebbről megnézem két sötétbarnább pötty van benne meg egészen aprók. Most vettem észre. Amúgy meg egyáltalán nem fáj, régen pedig amikor véletlenül kimartam a hátamon, bizsergett de semmi bajom nem lett. Szerintetek van okom az aggodalomra? Sajnos legalább két hétig nem tudok orvoshoz menni vele mert külföldön vagyok.2013. febr. 21. 02:36
11/15 anonim válasza:
Nyomós ok lehet például a buxtárca is.
12/15 anonim válasza:
Anyajegyet csak mélyen az épben lehet eltávolítani!Ha égetik az roncsolja a sejteket és a cytológus nem tudja megmondani,h az eltávolítás az épben történt-e. Pedig ez nagyon fontos,mert a"megbolygatott" anyajegyek bizony melanóvává fajulhatnak.Ezért kell a sérülésektől is óvni őket.
13/15 anonim válasza:
Ja. és az ilyen műtéteket, ahol nincs bőrgyógy. műtő a sebészeten szokták végezni,persze nem fizetős, hanem TB alapon.A bőrgyógyász ad javaslatot,h eltávolítsák.
14/15 anonim válasza:
www.aesthetica.hu › / Kezelések › / Bőrgyógyászat - Tárolt változat
El lehet ezt olvasni, csak azért,h lássátok nem én találtam ki,amit írtam. Aki anyajegyet éget az felelőtlenül jár el.
15/15 anonim válasza:
nandi! Mit írtál nekem privátba?Véletlenül kitöröltem. kitöröltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!