Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek van okom félelemre?

Szerintetek van okom félelemre?

Figyelt kérdés
Már egy ideje külföldön vagyok, munkát keresem, az éven érettségiztem és jobbnak láttam hogy eljöjjek. Szüleimmel vagyok kint. Eddig még nem sikerült rendes munkát találni. De egyik nap rám talált egy idős férfi egy közösségi oldalon egy csoporton belül hogy ő tudna nekem takarítói állást ajánlani. Elmentünk találkozni vele, nagyon rendes volt tényleg, igényes szép épületei vannak amit takarítani kéne, sok kedvező lehetőséggel. Szüleim a bejárás elkerülése végett kérdezték hogy nem e tud szállást és ő a saját házában egy kiadó szobát ajánlott. Én nekem kicsit sántít a dolog mert egy hasonló korú 20 éves lánnyal van együtt és áll. a csaj állítása szerint volt köztük már szexuális viszony de nem volt erőszakos a pasi mert a csaj is akarta. Nekem ez hihetetlen h egy fiatal lány miért akar egy ennyire idős pasitól bármit is, hát szerintem a pénzére megy. De én egyáltalán nem akarok vele lakni meg attól félek h erőszakoskodni fog vagy, bántani fog vagy olyat akar amit én nem. Legalábbis lehet h sok lány azért megy ki, de én csak tisztességes munka miatt megyek. Kicsit félek. Szerintetek?

2013. jan. 2. 19:16
 1/1 anonim válasza:
Szerintem érthető a bizalmatlanságod a helyedben én is így éreznék! Ha megtudod oldani a mindennapi munkába járást még ha nehézkesen is akkor tedd ezt és ne költözz hozzá!A szüleidnek említetted már a kétségeidet?
2013. jan. 2. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!