Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 vagyok és sriák vannak a...

13 vagyok és sriák vannak a testemen! (? )

Figyelt kérdés

Először is van a:-fenekemen,-combomon,-mellemen,-vádlimon

A lábamon teljesen látszik és a mellemről ne is beszéljünk. Nemsokára nyár és a fürdőruhába h fogok kinézni? Nagy melleim vannak. Kb. 5 napja jelentek meg. Gyors segítség kellene mert már undorodom ettől. 13/L

2013. febr. 19. 20:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Sajnos nem költhetek krémekre stb...

Engem nagyon zavarnak.:( Kevés önbizalmam van és ez még rontani fog rajta.:((

2013. febr. 20. 16:06
 12/22 anonim válasza:
15 éves vagyok. 12 éves korom óta jönnek rajtam a striáim. az egész családom le se szarta. tele van a mellet, de úgy h egy kisebb dekoltázsos fölsőt sem tudok hordani, a csípőm, a combom, a vádlom és a karom. mindenki azt mondta h majd..majd eltűnik,DE NEM TŰNT EL! ott van vörös ékeskednek ugyan úgy és egyre több..lassan nincs is sima felület a bőrömön. igaz h az elején hízás volt az oka, amit lelki trauma miatt szereztem és azóta sem sikerült lefogynom, de több kiló nem jött rám, ennek ellenére a striáim gyarapodnak. gusztustalannak érzem magam és kisebbségi komplexusom van. nem is tuom h mikor voltam utoljára strandon...fúj. gyorsan csinálj valamit amíg nem vastagodnak meg!
2013. febr. 26. 17:21
 13/22 anonim ***** válasza:
Ti tényleg nem értitek meg, hogy semmit nem lehet vele kezdeni? A krémek csak pénzkidobást okoznak!
2013. febr. 26. 17:36
 14/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, én ebben nem lennék ennyire biztos... lehet, hogy személy szerint neked nem vált be semmi, de más attól igenis használhat krémeket és lehet, hogy neki ér is valamit. Nekem szerencsém volt, mert a krém elhalványította a csíkjaimat, van olyan hozzátartozóm, akinek viszont nem. Ez van. De azért nem kell mindent leszólni...
2013. febr. 27. 07:46
 15/22 A kérdező kommentje:

Nekem is egyre jobban terjednek...Egy csepp önbizalmam sincs....:'(

milyen krémet ajánlotok rá? a neogranormon jó rá?

2013. márc. 3. 11:01
 16/22 anonim ***** válasza:
A 8. vagyok. A striát hiába kened, nem fog eltűnni, csak halványodni. A Neogranormon hámosító kenőcs, ez viszont nem olyan probléma.
2013. márc. 3. 11:12
 17/22 A kérdező kommentje:
akkor mivel kenjem??
2013. márc. 3. 20:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Bármivel kenheted, de elmúlni nem fog.
2013. márc. 4. 06:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Reconstriával tudod kenni, így nagyon el fognak halványodni, de nyomuk sajnos lehet, hogy így is marad.
2013. márc. 4. 08:09
 20/22 A kérdező kommentje:

Azér azt ugye nem mondjátok komolyan, hogy hetes darab ezer forint!!!!!!!!!!!

[link]

2013. márc. 4. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!