A menstruációmat megelőző néhány napban sokféle kellemetlen dolgot veszek észre a testemen. Így lesz ez a terhességem alatt is?
24 éves vagyok, és világéletemben nagyon érzékeny volt a szervezetem peteérésre és a menstruáció előtti napokban. Ilyenkor van, hogy megduzzadnak az ágyékomnál lévő mirigyek, a szőrtüszőim begyulladnak, és igen érzékeny a mellem. Gondolom ez ilyen hormonális dolog lehet. De a kérdésem az lenne, hogy akkor ilyen stádium várna rám egy terhesség alatt is? Elvégre akkor még inkább rabul ejtik a női testet a hormonok.
A válaszokat előre is köszönöm.
Szia! Anyukám fiatal korában nagyon szenvedett a menszitől, hányt, ment a hasa, leszakadt a dereka, a végtagjai fájtak, rendszerint iskolába se bírt menni. Amikor terhes volt velem (én vagyok az egyetlen gyereke) semmi baja nem volt. Nem volt hányingere, nem émelygett, nem undorodott meg a szagoktól, ízektől, fitt volt és egészséges. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a terhesség és menszi ugyanolyan hatásokat fejtenek ki.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!