13 vagyok és sriák vannak a testemen! (? )
Figyelt kérdés
Először is van a:-fenekemen,-combomon,-mellemen,-vádlimon
A lábamon teljesen látszik és a mellemről ne is beszéljünk. Nemsokára nyár és a fürdőruhába h fogok kinézni? Nagy melleim vannak. Kb. 5 napja jelentek meg. Gyors segítség kellene mert már undorodom ettől. 13/L
2013. febr. 19. 20:25
1/22 anonim válasza:
Hormonnal és hasonlókkal van összefüggésben, ilyen szinten nem normális ez, azonnal elmész a háziorvosodhoz, ha jót akarsz magadnak, most, az elején érdemes megmutatni. A legrosszabb dolog, ha elkezded titkolni.
2/22 anonim válasza:
El fognak halványulni. Pontosabban kissé gyöngyházfényű fehérré változnak majd idővel. De ne keseredj el nagyon, mert a legtöbb nőnek van. Sajnos, rajtam is akkor jöttek ki először, amikor elkezdtem nőni, tehát esélyem sem volt élvezni a felnőtté válást. De azóta hozzászoktam, és rájöttem, hogy a kutyát se zavarja ez a strandon, mert mindenkinek megvan a maga szépséghibája.
3/22 anonim válasza:
Nem híztál vagy fogytál gyorsan az utóbbi időben? Csak mert gyors hízástól vagy fogyástól lehetnek. Egyébként idővel elhalványul vagy ha hízástól van lefogysz és nem fognak annyira látszani. Egyébként a szoli meg a napozás segít. Ezt csak úgy kíváncsiságból Hány kiló vagy és hány centi? 14/L
4/22 A kérdező kommentje:
150cm és 43 kg
2013. febr. 19. 20:38
5/22 anonim válasza:
akkor tényleg menj el orvoshoz, de nekem a szoli sokat segített:)
6/22 A kérdező kommentje:
mért kell elmennem orvoshoz?
2013. febr. 19. 21:16
7/22 anonim válasza:
Én 14 évesen 10 centit nőttem fél év alatt, azóta csíkok vannak a térdemen, combomon, oldalamon, engem sose zavart, a pasijaimat se. Ha nem növéstől, vagy hízástól jöttek ki, akkor lehet nem árt megnézetni viszont, de tudtommal plasztikai sebész is segíthet a dolgon. Emiatt senki nem fog gusztustalannak tartani, az viszont biztos.
8/22 anonim válasza:
Nem kell orvoshoz menned, hiszen ez a testi fejlődés természetes velejárója! Nem betegség! Eltűnni sajnos nem fog, csak halványodni, viszont ez semmit nem vesz el a szépségedből! :)
9/22 anonim válasza:
Szerintem első körben se orvos, se szoli nem kell. Ha még rózsaszínek a striáid, akkor használj prevenstriát, ha már kicsit kezdenek kihalványodni, akkor reconstirát, szépen el fognak ezektől halványodni. Én is használtam a prevenstriát a terhesség alatt, úgyhogy kb 3 csíkom lett csak a köldökömnél, mert nagyon volt a babám, aztán azok is szépen elhalványodtak, mert tovább kenegettem őket.
10/22 anonim válasza:
Egyébként, aki a szoláriumot javasolta, annak eszébe jutott, hogy a szolárium, ahogyan a nap is előhozza a szeplőket? Hogy rákkeltő? Arról nem is beszélve, hogy a friss striák "napoztatás" után úgy megégnek, hogy hetekig fájdalmai lesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!