Mikor megvan nagyon gorcsol a hasam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
ugy szokott fajni a hasam, hogy szinte nem birok kikelni az agybol, a sirogorcs kerulget. Anyu mondta hogy menjunk orvoshoz, mert lehet h cisztaim vannak. Elkepzelheto?2013. febr. 17. 23:09
11/13 anonim válasza:
Nekem is ez volt, amíg nem kezdtem el huszonévesen fogamzásgátlót szedni. Legtöbbször első nap fel sem tudtam kelni az ágyból, ráadásul folyamatosan hánytam.
Már menstruáció előtt kezdj el szteroid alapú fájdalomcsillapítót szedni (napi egyszer) + nospát. Sajnos, ha akkor próbálsz fájdalomcsillapítani, amikor megjött, az nem feltétlen használ.
12/13 A kérdező kommentje:
nekem csak hanyingerem van. Nekem a hasam szokott menni.:s nem segit a nospa se...:s
2013. febr. 19. 06:45
13/13 anonim válasza:
Egy hete írattam fel meristint, nem úgy tűnt, hogy be lenne szüntetve. De ha beszüntetik, csak gratulálni tudok az ötletgazdának (aki nyilván férfi), mert sok nőnek ez az egyetlen görcsoldó, ami használ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!