Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megvan és próbáltam a tampont...

Megvan és próbáltam a tampont felrakni, de akárhogy lazultam el, egyszerűen nem ment. Kis tükörben néztem, de nem megy. Miért? 14L

Figyelt kérdés

o.b minit próbáltam,de egyszerűen mintha a hüvelynyílásom zárva lett volna,akárhogy lazítottam. amikor meguntam hogy pihenek,de mégsem megy föl,akkor csak simán fel akartam nyomni,de fájt.

pedig a szűzhártyám 7 évesen leszakadt. nem biztos hogy az egész,de egy része tuti.

orvosi könyvben néztem hogy milyen szögbe kell rakni,hogyan kell fogni stb,de olyan mintha nekem a luk ott máshogy nézne ki..

:(

érdemes újrapróbálnom?

2013. febr. 17. 19:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Hol laksz ? Majd én segitek jó?
2013. febr. 17. 19:41
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

Édesem a szűzhártya nem tud leszakadni. A szűzhártya egy nyálkahártya ami a hüvelybemenetnél helyezkedik el. Eleve lukacsos, vagy egész kicsike. Szexuális aktusnál szét szakadhat, de nem szakad le, mert nincs mi leszakadni.

Sok esetben egy sport vagy erőfeszítés alatt is megrepedhet a hártya..

Szóval nincs olyan hogy leszakadt, vagy részben szakadt le. Nem szatyor van a nyílásodban..

A tamponról annyit, hogy ha nem tudod a minit sem felhelyezni akkor egyáltalán nem vagy ellazulva.

Ha guggolva és ellazulva sem tudsz egy minit behelyezni akkor még nem jött el az ideje annak hogy tampont viselj.

2013. febr. 17. 19:48
 3/18 anonim válasza:
43%
Szerintem 14 évesen ne tamponnal próbálkozz. Nem hinném, hogy annyira jó lenne ez a későbbiekben. De ez csak az én véleményem, ha úgy akarod próbálkozz még, de szerintem feleslegesen ne használd.
2013. febr. 17. 19:51
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát,próbálkozhatsz,de ha nagyon nem megy,akkor inkább ne erőltesd.Lehet,hogy túl szűk vagy,azért nem megy.
2013. febr. 17. 20:06
 5/18 anonim ***** válasza:
Én amig szűz voltam hiába próbáltam nem tudtam feltenni. Sok lány jár igy van akinek meg simán megy.
2013. febr. 17. 20:44
 6/18 anonim ***** válasza:
24%

gondolj olyankor egy férfira...:)

nyugi menni fog lazulj el jobban...:)

2013. febr. 17. 20:45
 7/18 anonim ***** válasza:
40%
Ne erőltesd! Egyébként is a betét sokkal egészségesebb, mert nem a hüvelyedben van, és így akadálytalanul ki tud folyni a vér, nem pang órákig a hüvelyedben lévő véres tamponban.
2013. febr. 18. 06:44
 8/18 anonim ***** válasza:
Ezt a gondolj egy férfira csak egy pasi irhatta. Egy 14 éves lány jó esetben még a gondolattol is idegenkedik hogy neki oda be akarná tenni valamilyét valaki.....
2013. febr. 18. 12:30
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy éppen attól idegenkedik hogy esetleg senki sem akarja.Ha valaki már bedugta volna rég nem lenne ilyen jellegü problémája.
2013. febr. 18. 12:58
 10/18 A kérdező kommentje:

orvosi oldalon olvastam hogy a szűzhártya le tud szakadni! lovaglástól,nagy eséstől például! barátnőm is esett egy hatalmasat,pont a nemi szervére érkezett és utána véres volt neki a bugyija(nem menzesz miatt,kiemelném!) és nekem is 7 évesen véres volt a fürdőruha alsóm! arra már nem emlékszem hogy estem volna,mert már régen volt. tükörben megnéztem és tényleg nincs ott vagy csak részlegesen(orvosi könyvet is néztem közbe,hogy tudjam,milyen a szűzhártya).

azért akartam kipróbálni a tampont,mert bármi olyan helyzetbe meglehet a havim,hogy nem lehetek betéttel(strand,kirándulás,elfogyott a betét és csak tampon van nálam,stb.)

és milyen az hogy szűk valaki? szexnél baj lesz ez?

2013. febr. 18. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!