Nem rég próbáltam ki a cigit, de egyszerüen nem tudom letüdőzni. Mért nem?
minek akarod letüdőzni, ha nem akarsz rászokni?
amúgy meg szánalmas vagy -.-"
vegyél levegőt mikor szívod azt a szart. -.-"
ha nemtudod letüdőzni akkor lehetsz vagy 10éves...ha meg nem akarsz rászokni akkor letüdőzni se akard. (N)
Szánalmas...
Nagyon egyszerű letüdőzni a cigit.Sajnos tapasztalat.4x cigiztem életemben,és már tüdőztem is le.
Köszönöm,nekem ennyi elég volt.Nincs benne semmi különös,nincs varázsa...úgyhogy igazából nincs miért cigiznem.Hacsak nem akarnám a halálomat sürgetni.Lehet,hogy egyébként van benne valami jó dolog,de nekem nem jött át belőle semmi.
Ne tedd tönkre magad.
Nagyon sokan úgy kezdik,hogy csak kipróbálják és végül rászoknak...Nálam is eljött az a pont,hogy úgy éreztem muszáj rágyújtanom.Ráadásul a környezetemben sokan cigiznek,úgyhogy tudtam volna kérni cigit...de erős voltam és nem szoktam rá!Most már eszembe sincs,hogy rágyújtsak!
15/L
Egy ismerősöm mondta a következőt.Az ismerősömről tudni kell,hogy beteg,a tüdejével is voltak gondjai,de szerencsére már jól van!
Azt mondta egyik barátjának,hogy nem érti,miért jó tönkre tenni az embereknek a saját tüdejüket,miközben a beteg ember,mit meg nem adna azért,ha egészséges lenne.
Ez nagyon igaz.Az ilyesfajta káros szenvedélyekkel teszik sokan tönkre az életüket.A betegek pedig szenvednek és arra gondolnak,hogy mit meg nem tennének azért,hogy egészségesek legyenek...Nekünk megadatott a lehetőség,egészségesek vagyunk.Tartsuk is meg!
Ne gyújts rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!