Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nem rég próbáltam ki a cigit,...

Nem rég próbáltam ki a cigit, de egyszerüen nem tudom letüdőzni. Mért nem?

Figyelt kérdés
segítsetek..hogyan kell?nem akar sikerülni..:S(de egyébként nem akarok rászokni..csak azt még így nem sikerült megtennem :S)
2010. okt. 14. 20:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
szívsz belőle, majd hííííííí ott van anyááám
2010. okt. 15. 17:34
 12/17 anonim ***** válasza:

xD

ja :D vagy híí ott egy ló :D

xDXD

2010. okt. 17. 17:12
 13/17 A kérdező kommentje:

(10-15 17:34)

erről már hallodtam XD vicces :D:D..

2010. okt. 20. 12:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Kis szívás a cigiből, aztán sima levegőt rászívsz, és benn tartod pár mp-ig. Így a füst lejut a tüdődbe, így hat a leggyorsabban.
2010. okt. 20. 19:15
 15/17 A kérdező kommentje:
kiderült végül h a 2.szívásnál letüdőztem -_-'..csak nem tűnt fel(nem tudtam min röhög az egyik barátom,aztán elmondta h nagyon viccesen néztem ki amikor az orromon jött ki a füst)..csak annyit éreztem hogy mindjár összefosom magam annyira fájt a torkom...azóta se szívtam cigibe..nem is tervezem..
2010. okt. 30. 11:44
 16/17 anonim válasza:
100%

Én barátaimmal cigiztem,ami nem nevezhető annak.Csak 1-2 slukk.Vettem levegőt,ahogy ők mondták,és pattogtak,hogy nem tudom letüdőzni.Már ott volt az a pont,hogy ez nekem nem való,mivel (abban a pár slukkban éreztem,hogy tüdőzöm,nem csak pampogok) nem éreztem benne semmi élvezetet,kösz,nem.Nem hiányzik ez nekem.Inkább leszek egészséges,és majd nevetek rajtuk,amikor valami gond lesz a tüdejükkel.Nem fogom őket sajnálni,bármennyire jó barátok,az biztos!Ma sem cigiztem velük.Egyszerűen nem érdekel,bármennyire is lesüllyedtem a szemükben.Le van szarva!

16/L

2012. ápr. 5. 16:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Lekell tüdőzni. Ha másként nem akkor erőltetni kell. Másként hogy akarsz te egy büdös bagós lenni. Ne hogy már ne tudd ezt megtenni.
2014. febr. 16. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!