Nem rég próbáltam ki a cigit, de egyszerüen nem tudom letüdőzni. Mért nem?
Figyelt kérdés
segítsetek..hogyan kell?nem akar sikerülni..:S(de egyébként nem akarok rászokni..csak azt még így nem sikerült megtennem :S)2010. okt. 14. 20:09
11/17 anonim válasza:
szívsz belőle, majd hííííííí ott van anyááám
12/17 anonim válasza:
xD
ja :D vagy híí ott egy ló :D
xDXD
13/17 A kérdező kommentje:
(10-15 17:34)
erről már hallodtam XD vicces :D:D..
2010. okt. 20. 12:00
14/17 anonim válasza:
Kis szívás a cigiből, aztán sima levegőt rászívsz, és benn tartod pár mp-ig. Így a füst lejut a tüdődbe, így hat a leggyorsabban.
15/17 A kérdező kommentje:
kiderült végül h a 2.szívásnál letüdőztem -_-'..csak nem tűnt fel(nem tudtam min röhög az egyik barátom,aztán elmondta h nagyon viccesen néztem ki amikor az orromon jött ki a füst)..csak annyit éreztem hogy mindjár összefosom magam annyira fájt a torkom...azóta se szívtam cigibe..nem is tervezem..
2010. okt. 30. 11:44
16/17 anonim válasza:
Én barátaimmal cigiztem,ami nem nevezhető annak.Csak 1-2 slukk.Vettem levegőt,ahogy ők mondták,és pattogtak,hogy nem tudom letüdőzni.Már ott volt az a pont,hogy ez nekem nem való,mivel (abban a pár slukkban éreztem,hogy tüdőzöm,nem csak pampogok) nem éreztem benne semmi élvezetet,kösz,nem.Nem hiányzik ez nekem.Inkább leszek egészséges,és majd nevetek rajtuk,amikor valami gond lesz a tüdejükkel.Nem fogom őket sajnálni,bármennyire jó barátok,az biztos!Ma sem cigiztem velük.Egyszerűen nem érdekel,bármennyire is lesüllyedtem a szemükben.Le van szarva!
16/L
17/17 anonim válasza:
Lekell tüdőzni. Ha másként nem akkor erőltetni kell. Másként hogy akarsz te egy büdös bagós lenni. Ne hogy már ne tudd ezt megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!