Megvan és próbáltam a tampont felrakni, de akárhogy lazultam el, egyszerűen nem ment. Kis tükörben néztem, de nem megy. Miért? 14L
o.b minit próbáltam,de egyszerűen mintha a hüvelynyílásom zárva lett volna,akárhogy lazítottam. amikor meguntam hogy pihenek,de mégsem megy föl,akkor csak simán fel akartam nyomni,de fájt.
pedig a szűzhártyám 7 évesen leszakadt. nem biztos hogy az egész,de egy része tuti.
orvosi könyvben néztem hogy milyen szögbe kell rakni,hogyan kell fogni stb,de olyan mintha nekem a luk ott máshogy nézne ki..
:(
érdemes újrapróbálnom?
:( akkor addig hogy megyek majd nyaralni? mert nekem igen erős.. anya sem használ,neki szimplán kényelmetlen. pedig úgy reménykedtem hogy nekem nem kell az itthoni medencézéseket kihagynom mint neki.
pedig imádok úszni,de akkor nem tehetek semmit. na ez pech..
azért köszi!
azért lehet majd még próbálkoznod. na meg az a pár nem oylan gáz szerintem, föleg ha van otthon medence. Az a ciki amikor pont a nyaralásra jön meg. Sajnos ez a nők sorsa.
Kb 3 hét aza mikor nem fürdöhetsz, szóval marad bőven. De lehet nem is lesz midnen hónapban simán belefér ennyi idősen hogy ne időre jöjjön meg néha.
Szerintem ne nagyon próbálkozz még tamponnal. Mikor először megjött, illetve évekig gondolni se bírtam a tamponra. Hülyeség hogy gondolj egy férfira... Ha nem megy, akkor tényleg ne erőltesd. Ha meg csak azért akarsz tampont használni, hogy ha véletlen elfogyna a betét.... Nem.... Egy nő általában nem járhat egészségügyi csomag nélkül. Van egy-két kellemetlen helyzet mikor valakitől kérni kell egyet, de mindig kell nálad elegendőnek lenni. Nálam is már 11 éves korom óta ott van a neszeszer, belesűrítve kb másfél doboz tampon hogy biztos ne fogyjon el, plusz ha megyek valahova mikor megjön, akkor dupla annyit rakok, hátha érnek meglepetések, betét mindig van, bár azt már nem sűrűn használok, de sose lehet tudni. Törlő kendő és biztonság esetén, ha épp betétet használok, akkor két váltás bugyi. Még egy tanács. Nem tudom melyik bugyi fajtát preferálod, de mensi idejére szerintem telibugyit vegyél fel. Nem nagyibugyit! :D Minden barátnőmnek vannak mensi bugyijai. A sok tanga között befigyel pár piros vagy fekete telifenekes mensibugyi.
A nyaralásról pedig annyit, hogy nem egyszer lesz olyan hogy nem tudsz vízbe menni. Én is imádom a vizet, de soha nem kockáztatom meg hogy összeszedjek valamit. Főleg mikor menstruálok. Akkor még tamponnal se megyek a vízbe.
azokon a napokon sötét bugyi,de volt hogy középrózsaszínt vettem fel és meg is jártam,mert hátul viszont olyan lett szal azért próbálok a maradék 3 hétben a világosakat elhordani,abból úgyis több van.
franci bugyit hordok. az tökéletes mensikor.
köszi!
én szűz vagyok, mégis sikerül tampont felhelyezni. ha nem megy ne erőltesd, de próbálj meg ellazulni, ne görcsölj és ne is gondolj a tamponra. utána ha ellazultál próbáld meg.:)
13/L
oké köszi :)
ha tényleg erős a vérzés,szoktam éjszakait használni,néha nappal is,muszáj :(
de mázlimra a mostani mensim nem olyan,mint a többi,az mind niagara volt xd szal most nem kell éjszakai hál' istennek.
bocs az offért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!