Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan lehetséges hogy NEGATÍV...

Hogyan lehetséges hogy NEGATÍV lett a rákszűrés eredménye?

Figyelt kérdés

Másfél éve HPV gyanús lettem, kontrollra vissza kellett volna mennem fél év múlva, de nem tudtam elmenni, ráhúztam még egy fél évet és az SZTK-ba mentem el. Ott megcsinálták a szűrést, most kaptam kézhez az eredményt és negatív mindenre.

Jó persze örülök neki, de vannak ilyen kis göbök a sz.ajkaimon amikről azt olvastam hogy a HPV egyik tünete.

Mit csináljak? :S A tesztnek kéne hinni tudom, de akkor mik ezek? Nem fogja a leendő páromat zavarni hogy nekem olyan ott lent?

2013. febr. 15. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
A hpv-d elmult,azokat meg le lehet szedetni.
2013. febr. 15. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki HPV gyanús , az nem azt jelenti, hogy rákos.

Bizonyos HPV törzsek okozta fertőzéseknél nagyobb a rák kockázata, de még ott sem következik be minden esetben. A göbök lehet hogy szemölcsök lehetnek, de arra írt volna kezelést a doki, ha ő is úgy gondolja, mert hogy az kezelni kell, mert ha az , akkor pár év múlva igen ronda lesz az a terület. A dokit nem kérdezted meg ? amikor látta vizsgálat közben?

2013. febr. 15. 22:03
 3/5 A kérdező kommentje:
De, igen, kaptam hüvelykúpot (a rákszűrés előtti alkalom volt) de nem nézte meg hogy milyen göbök. Elmondtam hogy néha furi a folyásom és ezeket a szemölcsöket és kaptam egy kúpot.
2013. febr. 15. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
a nőgyogyinál csináltathatsz hpv tesztet. 5.500 ft. az tutira kimutatja ha van vmi. meg hogy melyik fajta hpv amennyiben pozitiv.
2013. ápr. 7. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2014. júl. 20. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!