Hogyan lehetséges hogy NEGATÍV lett a rákszűrés eredménye?
Másfél éve HPV gyanús lettem, kontrollra vissza kellett volna mennem fél év múlva, de nem tudtam elmenni, ráhúztam még egy fél évet és az SZTK-ba mentem el. Ott megcsinálták a szűrést, most kaptam kézhez az eredményt és negatív mindenre.
Jó persze örülök neki, de vannak ilyen kis göbök a sz.ajkaimon amikről azt olvastam hogy a HPV egyik tünete.
Mit csináljak? :S A tesztnek kéne hinni tudom, de akkor mik ezek? Nem fogja a leendő páromat zavarni hogy nekem olyan ott lent?
Az, hogy valaki HPV gyanús , az nem azt jelenti, hogy rákos.
Bizonyos HPV törzsek okozta fertőzéseknél nagyobb a rák kockázata, de még ott sem következik be minden esetben. A göbök lehet hogy szemölcsök lehetnek, de arra írt volna kezelést a doki, ha ő is úgy gondolja, mert hogy az kezelni kell, mert ha az , akkor pár év múlva igen ronda lesz az a terület. A dokit nem kérdezted meg ? amikor látta vizsgálat közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!