Első menstruáció?
Mikor, hol jött meg az első menstruációd? Mi volt a reakciód rá, hogy történt? Hány éves voltál? csak kiváncsi vagyok kinek hogyan volt...
Köszönöm a válaszokat előre is:D
Én épp suliba indultam volna reggel, mikor észre vettem. Fel lettem rá készítve, de azért kicsit megijedtem.
4. osztályos voltam (10 éves).
16/L
En egyik reggel azt hittem, hogy bepisiltem es rohantam a wc-re.:) Aztan lattam, hogy ver volt. Szoltam anyumnak, segitett betet tenni. 13 eves voltam.
18/L
2011-ben,2 éve.
Itthon,haza jöttem a suliból és elmentem WC-re,láttam hogy barnás a bugyim,és az volt az első reakcióm hogy "Úristen,ez nem velem és nem ma történik meg",de örültem neki és csak mosolyogtam.)
Találtam itthon betétet,anya pont dolgozott de felhívtam és elmondtam neki,nem mondott rá különösebben semmit,már nem emlékszem!
tavaly október 20. szombat,ebéd után. nem volt előtte semmi fájdalmam,nem volt barna folyás,csak a fehér folyásom több lett és krémesebb,csípőre híztam.furcsa volt,ezért gondoltam arra hogy mi van ha megjön,de elhessegettem a gondolatot,mert már nem érdekelt a téma(szeptemberig még vártam). utána pont bringázni voltam a barátnőmmel és neki is megvolt akkor :) csak utána kezdett fájni. elég erős volt,8 napos és görcsöltem rendesen. de még sem ez volt a legerősebb és legfájdalmasabb.. a következő 28. napra jött.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!